tirsdag 9. september 2008

Panorama!Min kjære mann (hva skulle jeg gjort uten han?) har funnet ett program hvor man kan lage panoramabilder ved å lime (?) sammen flere bilder av f.eks. ett rom.


Enkelte plasser blir det noen snodige kurver og bøyer, men jeg synes det er topp! Da kan man se helheten i ett rom og ikke bare bruddstykker.
.


Det skal jo sies at det å kun ta bilder av bruddstykker har sine fordeler sånn rent estetisk og ryddemessig, men men. Shine shine! Her skal det tas bilder av hver en eneste krok!!


Ønsker alle en super tirsdagskveld! ;-)
Ps. Er det noen som vet hvordan men kan resize bilder etter at de er lastet opp uten å ødelegge formatet?

10 kommentarer:

Hvit Stil sa...

Hei

Jeg kan ikke svare på data spørsmålet ditt, men jeg lurer på hvor datageniet ditt fant det programmet fpr panoramabilder. Jeg har også lyst å prøve!

Ha en fin fin kveld

Christine

Bak en Sky sa...

Så flink du er!De er kjekke å ha disse mannfolka!Nydelige bilder!!Takk for titten!
Håper du har hatt en fin dag oppe i nord!
Klem fra Ingunn

MissValentin sa...

Mmm, du har det så flott ;D
Kult med panorama bilder...
Du har det så veldig fint hjemme, lekkert asså!

Klemmer fra MElissa

Kari sa...

Heia :)
Det ligger en Award og venter på deg inne hos meg :)

Klem

Anonym sa...

så fine bilder.. smart altså! Det ser så koselig ut hos deg:) Ha en fin dag!

Tina sa...

Flott effekt det der, vet jeg har det på mobilen, fant ut av det i dag jeg også, men jeg hadde en annen effekt også, bruntone på bildet, seipia. Jeg skjønte ikke hva som skjedde, så da kom jo ti-åringen og fortalte mor. Kjekt med disse barna som er så digitalisert. Genialt med bildet så ser en helheten i rommet, det var jo flott. Du hadde det kjempekoselig. vi prates mvh Tina

Marit - Som Mine Dager Er sa...

Hei igjen

Fantastisk hus dere har. Virkelig lekkert og det får du sannelig vist frem her når du får satt sammen mange bilder etter hverandre. Regner med det er i PhotoShop du gjør dette?

Når du sier at du vil resize størrelsen på bildet, mener du da at du ønsker å gjøre bildene dine enda større? Jeg vet ikke om du får til å gjøre det med disse panorama-bildene for du har jo brukt hele bredde på bloggen din. Hvis du ønsker å ha større bilder må du gjøre noe med bredden. Og det er heldigvis en enkel sak!

Lykke til.

Drømmen om en eplehage sa...

Så smart, dette må jeg også prøve meg på en dag!
Det gir jo ett helt annet inntrykk. Kjempefint!

Tusen takk for awarden, det varmer :)

A-mora sa...

Så fine bildene ble. Er innom i full fart skal ut og sette ned blomsterløk før jeg suser av sted på arbeid. Det ligger en award inne hos meg til deg. Ha en superduper fin dag.

Himmelblaa sa...

Du har det virkelig pent hjemme! :-) De panorama-greiene skal ikke jeg prøve meg på enda, for så ryddig får jeg det aldri at jeg kan knipse bilder av hele stua samtidig. Det må i så fall være på julaften...