torsdag 11. september 2008

Bøker

Jeg har bestilt meg tre nye bøker som jeg utolmodig venter på. De som har bestilt bøker på Amazon.com vet hvor fristende denne siden kan være. De er utrolig flinke til å komme med forslag "Dette tror vi du vil like.." og som regel har de rett!

Ofte ender jeg opp med en bestillingsliste lang som ett vondt år...

Her er bøkene jeg venter på nå....

Gleder meg!!!! ;-)

11 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Herlig!!!Disse har jeg ikke sett!!!Nå tror jeg at jeg må en tur på bokhandleren!!;)

Ha en god dag!!

lykkehuset sa...

Plutselig fikk jeg lyst til å handle gitt:) Flotte bøker!!!!
PS! KONKURRANSE inne hos meg, hvis du vil ta deg en tur:)

vibeke sa...

Farlig det der med forslagene som de kommer med,blir som regel til at det blir noen flere bøker på bestillingen da :0)Herlig med bøker nå som mørketiden har kommet,krype opp i sofaen foran peisen med en bok og en kopp varm te er kos!

Klem

tinemor sa...

Ser ut som fantastiske bøker.
Skjønner du gleder deg til å bla igjenom disse.
Det ligger noen awarder til deg inne hos meg
;-)

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Tusen takk for enda en hyggelig award!
Denne bloggverdenen er jammen et koselig sted å være:-)

Bøkene du har bestilt ser flotte ut,-venter selv på en leveranse fra Capris*s*
Det er rart med det,-en får aldri nok av interiørbøker..thihi

Ha en fin helg!

Camilla at home sa...

Her i huset går det også i en god del i interiørbøker også, har de to siste du viser her:) Du må ha en riktig god helg:)

MissValentin sa...

Åh, disse var fine ja..
Må samle opp til jeg skal kjøpe meg mitt eget, da blir det akkut´rat som jeg vil ha det ;D
Hehe..

Ha en super helg

Klemmer fra Melissa

Livy sa...

Skjønner at du gleder deg!!!
Så heldig du er!

Ønsker deg en fin helg!!
Klem

Mona. sa...

WOW,de bøkene så lekre ut,du......tror ikke jeg tør å gå inn på den siden........hihiiii,det kan bli farlig dyrt....! Nydelig hus dere har,forresten......studerte det veldig da det lå ute til salgs....! Ha ei flott go'værs helg :)

daisy sa...

Åh, så mange nydelige bøker! Skjønner godt at du gleder deg til de ligger i postkassen, ja! :) Ingenting som å sitte i godstolen med en kopp te eller et glass vin mens man blar i bøker med flotte bilder og samler informasjon.
Jeg er veldig glad i bøker, og kan bruke laaaang tid på å titte i dem.. Heldig som jeg er, så jobber jeg også i bokhandel, og det er jo bare kjempeherlig!

Stilige panoramabilder i forrige innlegg, forresten! Hvilket program er det dere bruker? Mitt kamera har en funksjon innebygget som skal kunne gjøre dette selv, men jeg har ikke klart å finne ut av det enda..

Ønsker deg en fin helg! :)

daisy sa...

De aller fleste smykkene jeg lager, lager jeg helt selv. Kjøper perler, lenker, øsken osv, og setter dem sammen akkurat slik jeg vil ha dem.
Det armbåndet som jeg viser i bloggen min nå er derimot et smykke lagd av en Elements-pakke fra Panduro. Der må man også lage alt selv, men man kjøper en pakke med alt som trengs for å lage smykket. Det følger også med et bilde av hvordan smykket skal være, så da er det rimelig enkelt å få det til. Jeg synes ofte det blir like bra å lage selv, men akkurat dette syntes jeg var svært fint så da valgte jeg det! :)