mandag 8. september 2008

"Anlegg"Tivoli er mitt favorittmerke når det kommer til radio. Jeg synes samtlige modeller er supre og lekre og ja, rett og slett kompitable med interiør (i motsetning til stort sett samtlige andre anlegg som fortjener hedersplassen i kjelleren... (her som ellers, fins det selvsagt unntak, men få lommeboka mi klarer med...)).
.


Tidligere i sommer kom jeg hjem med strålende nyheter: Jeg hadde kjøpt anlegg (helt på egen hånd og etter eget ønske). Da dette er ting jeg normalt sett ikke ser poenget med å bruke surt oppsparte penger på, synes jeg i grunnen det hele var ganske imponerende.

Også var jeg særdeles fornøyd med at herligheten var på salg (penger spart er penger tjent og det er ikke måte på hvor mye penger jeg har tjent på den måten...!?).

Under ser dere anlegget som jeg kom triumferende hjem med. Jeg har vel sjeldent fått beskrevet i klarere tekst hva som er og ikke er ett anlegg. Men jeg kan fortelle at det vi ser under her IKKE er det...


Vel, vel. Det er dette som står hjemme i stua vår og det virker som bare fy...

Så det så! ;-)

9 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Tivoliradio står høyt på ønskelisten min asså!!Er så bra lyd i de!!;)
Ser at det har havnet Jelly goods hjemme hos deg igjen!!Du er bare artig asså!!;)hehe...
Nyt!

Heidi sa...

Synes ANLEGGET ditt var fint jeg. Ikke så stor og ruvende. Me like !
Ja der var du heldig ;O)

Kos deg med god musikk på ANLEGGET og deilige Jelly goods. Jammy ;O)

:-)

Hvit Stil sa...

Tivoli er helt fantastisk.Jeg har en vanlig songbook (gave fra snille pappa) som står ute hele sommeren. Kunne gjerne tenkt meg en i songbook også.

Kos deg med Radioen og hør på p2 kl 15.03 lørdag!

Klem

Hvit Stil sa...

Da er min families favoritt program Hallo i Uken. Da ler vi oss skakke. klippet omtalen fra Wikipedia:

Hallo i uken er et satirisk radioprogram som fra 1990 har blitt sendt på NRK P2 hver lørdag klokka 15.03. Dagens programleder Are Kalvø omtaler programmet som «kulturkanalens nest morsomste program». En lang rekke kjente tekstforfattere, låtskrivere, skuespillere, imitatorer og komikere har bidratt til programmene, deriblant Else Michelet, Knut Nærum, Rune Andersen, Otto Jespersen, Morten Lorentzen, Espen Beranek Holm, Tor Arne Johnsen, Tormod Aune, Anne Marie Ottersen, Cecilie Mosli, Ingrid Jørgensen, Geir-Atle Johnsen, De Gyngende Seismologer og Gustav Nilsen. Programmet parodierer norske politikere og kjendiser og kommenterer ukas nyhetsbilde, norsk politikk og mediebransje gjennom sketsjer og sanginnslag.

Anonym sa...

Først og fremst; tusen takk for award - sender den rett tilbake til deg, for det fortjener du virkelig:) Tivoliradio har jeg også - for den er nemlig penest, ja - og det er VIKTIG!! Dessuten er den så bra, så - jeg hører ikke på annet:)Og Jelly Beans er jummy - ble helt fristet jeg nå - og så var de så pent med galssene. Takk igjen for award og ha en fin dag!

Veronica sa...

Helt enig! jeg har disse og fra Tivoli selv og med en dokin ( er det slik det skrives??? ) til ipoden trenger jeg ikke mer. Mer en nok lyd for min del.
Håper dere lengre opp i nord har like supert høstvær som oss:)

klem

Torilpia sa...

Har sett på de der søte Tivoliboksene .. men ikke trodd at de var noe særlig .. og .. siden jeg ikke har anlegg i stua er det kanskje på tide å anskaffe seg et??? :o)
Ha en fortsatt fin høstdag (les: sensommerdag - klarer ikke helt å gi slipp på sommeren .. )

MOLLY sa...

Hihi...jeg må kankskje si meg enig med han som mener IKKE...uæææææh:) Her i huset er jeg høyttaler, forsterker, og anlegg fanatikeren...hihi;) Og mitt er gamba, men høytalerne er små da...hehe:) Men som en søt liten sak på kjøkkenet...jepp, most definetly!!!!
Tivoli har masse kult, men synes de kunne vært litt sprekere i fargene sine...ha en støyfri og lydhør kveld:)

Anette sa...

Ja vi ELSKER Tivoli Audio sine ANLEGG!!! Hehe, eg har 2 stk. 1 Music System og 1 iPAL, og er storfornøyd. Tror eg må blogge om de en dag, så fornøyd e' eg ;) Klem