mandag 1. september 2008

HagenI helga har vi fått gjort litt i hagen. Rosebuskene er beskjert og en ny er plantet. Vi har fått plantet litt hekk og klematis og puttet løker i jorda. Det skal sies at hage er ikke min sterke side, så det er ikke jeg som har gjort noen av delene...


Og når det gjelder hva ting heter og hva som skal gjøres når, så forholder jeg meg til hva som blir meg fortalt. Derfor kommer det ingen lang avhandling her om hvilken type roser eller klematis (om det i det hele tatt heter Klematis?) som er plantet. Jeg kan heller ikke fortelle hva hekken heter eller noe annet for den saks skyld....

Men jeg har satt røsslyng i potter!

11 kommentarer:

Anette sa...

For en flott hage dere har! Koselige sittegrupper ;) Eg e like blank på deg når det gjelder blomster og hage, så då e vi to ;)

. sa...

Heisann. Skal si du har fått det flott i hagen!!
smiler jeg er som deg, vet ikke mye om planter. Jeg kjøper og setter i krukker.
ha en fin dag
Gamlå

A-mora sa...

For en flott hage dere har.Kjempefine utemøbler. Ha en fin kveld.

Bak en Sky sa...

hehe...artig!Jeg har heller ikke peiling på hva jeg har på verrandaen. Fikk hjelp her inne når jeg skulle finne det ut!!!
Lekkert var det værtfall!

Håper du får en fin kveld oppe i nord!

vibeke sa...

Så lekkert du har det i hagen og ellers rundt huset også!Synes at pottene dine med røsslyng var veldig fine :o)Har puslet litt i hagen jeg også i dag med forskjellige løker som skulle ned i jorda.

Ønsker deg en fin kveld.

Anonym sa...

Hei,
For en skjønn hage og for et inngangsparti :)
Vi har nesten helt like hagemøbler også :)
Ha en fin kveld :)

tinemor sa...

Så flott dere har det utenfor!!!

charm design sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
charm design sa...

Dette ser jo kjempe flott ut,du har nok litt grønnere fingre enn du tror.
Takk for en inspirerende blogg,alltid hyggelig å følge med.Ha en fin dag.

Torilpia sa...

Vet ikke hvorfor - men jeg blir alltid så glad av å lese bloggen din. Fine bilder og koselige tekster. Jeg blir alltid så fasinert av andres evne til å gjøre det lekkert rundt seg :o)Selv har jeg nettopp vært ute og tømt bassenget til minstejenta ...(litt pinlig - er leenge siden det var i bruk sist ..)Rakk det akkurat før det ble regn .. :o/ Du får ha en fortsatt fin dag og kos deg med hagen din - og som de andre alt har kommentert - kjempefine hagemøbler :o)

Lynetmor sa...

Hei, så fint du har det ute, og så fine hagemøbler! Ønsker deg en fin dag :-)