onsdag 17. september 2008

Høstmørke


Nå begynner det å bli virkelig høst. Bladene faller på bakken og det lukter rått i luften. Men det som er det sikreste høsttegnet her nord er at det blir tidligere og tidligere mørkt.I dag kjøpte jeg to lykter til å stikke i bakken på Charlotte interiør. Synes de var fine også begynner jeg å se frem mot juletider å da er det så fint å tenne litt lys i hagen.Jeg har også ommøbelert litt. En stol som tidligere stod på loftet har fått komme ned i kjøkkenet. Planen er egentlig å ha en skikkelig god lenestol i denne kroken så man kan ta en liten pust i bakken mens kaka eller hva det nå måtte være står i ovnen...


Men inntil videre synes jeg Eames stolen (Eames Eiffel Plastic Armchair) min er fin her. Denne stolen ble designet av Charles og Ray Eames i 1950, og enda synes jeg den er veldig moderne....
.

Ønsker alle en super onsdag!

12 kommentarer:

Torilpia sa...

Så nydelige bilder du har lagt ut. Gruer seg ikke så mye til vinter og mørke når man kan trøste seg med flotte lykter.
Stolen var stilig den - utrolig hva som dukker opp hvis man leter også. Glemmer mye av det man har lagt unna (etter en stund i alle fall).
Ha en fortsatt fin og lys-i-mørket kveld :o) Klem!!

Fru H sa...

Så fint det var å se noen bilder tatt i høstmørke. Det så veldig stemninsfullt ut. Lys er tingen både ute og inne nå. Ha en forsatt fin uke!

MissValentin sa...

God morgen :)
Det er så koselig når mørket faller synes jeg :D
Tenne lykter og bare sitte inne under et varmt pledd..
Ha en fin tordag, klemmer

Anneli sa...

Så fine stemningsbilder du har tatt <3
Du vet jo meg og de stearinlysene..(:
Ha en fin dag <3 Klem

Lynetmor sa...

Hei, så mange fine stemningsbilder :-) Og det lyktehuset ditt er kjempe fint! Hvor har du kjøpt det? Ønsker deg en fin dag :-)

Mona. sa...

Jasså,så du vanker hos Charlotte,du også....hihiiii,det er jo godtebutikken for sånne som oss !! Den skulle bare vært myyyye større,er bestandig livende redd for å bli "elefanten i glasshuset",der inne....Hun har iallefall veldig mye bra,og det er jo en hard prøvelse,nå i disse flyttetider....da skal man jo helst ikke kjøpe mer,heller selge unna....! Nydelige lykter du fant,har sett etter sånne jeg også.Pleier å tenne masse lys,ute på verandaen på kveldene,men nå har jeg vel kansje ikke veranda,engang !! Dette kan bli tøfft,gitt..... Ønsker meg også sånn hus i sink,som det du viser,de er så søte :) Ha en fortsatt fin,varm!,høstdag :)

A-mora sa...

Så fine bilder. Ser du er som meg glad i og ha lys ute også. Ang Corneliashus så ligger den rett over giving og living. Og så må du på indiska, kremmerhuset på byhaven og blomsterbutikken på byhaven(husker ikke hva den heter)Der er det mye fint. Nå har jeg fri til mandag så det skal nytes i fin været. Ha ei fin helg.

LISBETH---<-@ sa...

Hei på deg! Ja nå merkes mørket gitt, svarte natten når jeg står opp...
Skjønne, skjønne lykter!
Klem

Hildegunn sa...

Hei, klart det er greit at du legger meg til som link.
Så flott hus du ar da !WOW !
Legger deg til os meg også, for jeg skal se nærmere på "deg" senere.

Hildegunn sa...

Forresten hvordan er det å a furugulv i stuen, har så lyst på det i nye huset ...

CosiFanTutta sa...

Hei igjen :o)
Elsker stolen din! Helt i min gate, hehe. Ser så KOSELIG ut med lysene at en nesten gleder seg til skikkelig mørkt høstvær!
Flotte bilder du har lagt ut, masse inspirasjon! Ha en fin kveld

Sjöboden sa...

Hihi.. ditt mörker verkar bara mysigt när du visar alla fina lyktor du har! Och ert hus är sååå snyggt och att ljuset far ut genom alla stora fönster måste göra att man blir lite mindre mörkrädd ;-)

kram C