onsdag 24. september 2008

Kostebinderiet


I dag har jeg igjen vært på Kostebinderiet. Jeg har fortalt om denne butikken før, men kan ikke få sagt tydelig nok hvor utrolig koselig det er her. Det er bare åpent på onsdager, så da ender det med at jeg er der hver onsdag.... Meg og mange andre... Utrolig koselig. Nesten som å være på ett tuppevareparty med mengder og mengder av antikviteter og snurrepipperier... I dag kom mannen ned med fersk sjokoladekake og kaffe, også satt vi der i de gamle møblene og hygget oss mens vi snakket om serviser og glass og fra hvilket år og produsent de forskjellige var fra.


Jeg kjøpte ikke så mye i dag. Men noe ble med hjem... som alltid!En nydelig gammel plansje (med ugler på ene siden og dådyr på andre) som skal få henge på rommet til lilleutt, noen gamle kort og en kopp som mamma/bestemor skal få....


Byen på kortet er Bodø, før krigen... Mannen der oppe er Cary Grant...

Ønsker alle en strålende onsdagskveld! (Nå skal jeg på kafe'!! :-)

5 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Hei!!!
jeg husker du fortalte om ekteparet som driver det tidligere!!;)virker som en veldig trivelig plass.
De plansjene du fikk tak i var døds fine!De gjør seg sikkert fint på et barnerom...eller....egentlig hvor som helst. Kunne godt å hengt de opp på stua!!
Herlig!
Ha en super kveld!
Klem fra Ingunn

Karna sa...

Det er så kjekt med slike butikker, som en kan bare gå i timesvis og kose seg i, og stadig finne nye skatter.
Utrolig flotte ting du har funnet, plansjen var knall fin!

Hildegunn sa...

Å så nydelige ting du fikk med deg hjem !!
Mye fint her inne hos deg, og så har du så koselig hus da...
Jeg bestemte meg for mørkegrå dør.Vil ha en nøytral farge på ytterdøren da jeg kan variere med diverse "stasj" rundt inngangspartiet.

Gardenlife sa...

Hej!
Vilken trevlig butik du har att besöka på onsdagarna.
Kul att kunna göra små fynd ibland...
Tack för en fin stund i din blogg!
/Janne

A-mora sa...

En at det finnes sånne butikker. Helt utrolig. Og så moro historien om hornet var.Lo godt når jeg leste det. En at menn tror at ting ikke kan flyttes på selv om de henger på en mur..hihi. Alt kan flyttes på er min mening. Ha en fin dag