tirsdag 26. august 2008

Tirsdag er sløvedag...


I dag kan jeg ikke skryte av å ha gjort mye fornuftig... Men gangen trengte en shineing og den har jeg ikke vist før her i bloggen.
.Jeg liker gangen godt. Den er kvadratisk og har ganske god plass. Men som alle ganger (i alle fall de fleste) har den ett stort sikringsskap som jeg ikke får kamuflert. Om noen har ideer for hvordan det kan skjules eller lignende, så kom med dem!!
.


Ønsker alle en super tirsdag!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Gangen din eller hallen vil jeg si, var enorm i forhold til vår tarm. Til & med plass til en godstol!!! Veldig delikat og innbydende var den. Når det gjelder sikringsskapet kunne du laget en hvit kasse utenpå og gjerne forstørret litt så det ble et praktisk veggskap som rommet både sikringsskapet og noe attåt!
Ha en god natt :)

tinemor sa...

Så hærlig, lys og stor gang!!!
Skikkelig fin!!!!
Enig i at sikkringsskap ikke er av det vakkreste...
Hva med å få laget et speil etter møl og lime det på....?!?
God natt :-)

tinemor sa...

Jeg mente jo mål, ikke møl...
På tide å gå i seng tror jeg
;-)

Sjöboden sa...

Oj oj vad fint och fräscht du har hemma! Och vilka foton du kan ta... gillar bilderna på ditt bak... ser himla gott ut!

kram C

Veronica sa...

Hei igjen!
Jeg bare digger hvordan det ser ut hos deg!

:)

Heidi sa...

Så lys og fin gangen din er, - og så stor og ryddig. Jeg synes det er vanskelig å holde gangen vår ryddig. Den er ganske stor den også, og tydeligvis synes resten av familien det også og mener vel at den derfor må fylles opp med 100 par med forskjelleg typer sko, skolesekker, treningsbagger og ALT mulig tral... Og husbonden - ja han er ikke det spor bedre.
Sukk....
Jeg får bare drømme videre om en så delikat gang som du har.. ;O)

Ha en fin kveld !!

:-)

A-mora sa...

Du har en kjempestor gang, i forhold til oss. kjempefin kommode. Hvor flink du har vært til og bake. Ha en fin kveld.

Bak en Sky sa...

Det var en skikkelig fin gang! Skulle gjort mye for å hatt en så stor og lys gang. Jeg har bare en overfylt flekk i forhold. Så må si meg litt misunnelig der altså!;)

Skjønner problemet med sikringsskapet. hmm....har vell ingen geniale ideer men. Man kan jo alltids henge litt stoff på veggen eller lage en boks rundt og lime på et speil, bilde eller noe. Hvis du lager en slags boks rundt kan du bruke toppen av boksen til hylle eller skru fast knagger og henge nøkkler og annet som har en tendens til å fly rundt i gangen (de gjør hvertfall det hjemme hos meg);)... Ikke sikkert du skjønnte noe av dette men...hehe...Lykke til!

Bak en Sky sa...

Det er meg på bildet ja!;)

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Veldig fin og stor gang/hall du har. Nydelige bilder med blåtimen utenfor.

Også frister du veldig med de bakebildene ;-) Nam nam.

Klem fra Marit

Tina sa...

Hei, her var det masse fint, var en kjapp tur innom deg men må bruke mer tid senere en dag, lenker deg, ha en fin fin kveld. mvh Tina