onsdag 13. august 2008

Jelly beans

I dag kom pakken med Jelly Beans! Jummi!!!


Er så utrolig imponert over servicen og ble bare ekstra lykkelig da jeg så at de hadde lagt med rundt 30 små prøvepakker til meg :-)

4 kommentarer:

Bak en Sky sa...

Gurimalla din tulling!!!;)Tror virkelig jeg må få tak i dette. Ser for meg at det er litt det samme som Skittles!har du vært borti det? Samboeren min er værtfall ganske hekta på sånt kliss!Skjønner det ikke helt men......

Ha en superduper kveld!

Bak en Sky sa...

Det var foresten stilig at du hadde de på et norges glass!Blir pynt av sånt! Jeg heller som regel M&M ned på slike glass;)

Nr. 5 sa...

Heisann
Kjempefin blogg du har. Den lille postkassen som sønnen din har fått er akkurat samme som dattera mi på nettopp to år har fått, bare rød. Men jeg har jo ikke komt på å henge den opp som ordentlig postkasse. LURT!!
Og en idé til soverommet deres. Tror jeg ville laget hyller eller noen lave skap langs hele den ene veggen. oppbevaring får man aldri nok av, og så har man en hel vegg å sette pynt oppå :) Åsså hadde jeg satt en stol med masse puter og pledd nederst der med døra. Har alltid ønsket meg en stor god stol på soverommet, men vi har ikke plass til det :(

Klem fra nr. 5

Huset i skogen sa...

NAM! Det der så godt ut! Tror jeg må lagre den siden på favoritter, og kanskje sende inn en bestilling en gang.
Ha en fin dag og kos deg med Jelly Beans:)