lørdag 30. august 2008

Cars


Her er ett lite innlegg på vegne av min sønn... Da jeg satte frem serviset mitt for fotografering tror jeg ikke han syntes at fotomodellene var videre spennende. Etter en liten stund kom han frem med disse og erklærte "Ta bilde". De er jo mye finere enn noe blomstrete porselen, også så kule!!


Biler er det det går på her i hjemmet. I alle fasonger. Vi leker med de, ser på filmen og i det hele tatt. Jeg kan til og med navnet på dem! (I alle fall lynet McQueen, og det er mer enn hva som kan forventes..)
.

Min lille skatt har skjønt hvordan ting henger sammen. Han har for lengst stadfestet at det er "pappa sin bil" og "mamma sin hus"... :-)
.


Er de ikke vakre? Hvis noen lurer kan de kjøpes i alle lekebutikker i hele Norge (og sikkert hele verden for øvrig). Løp og kjøp! ;-)


Ønsker alle en super helg!!

5 kommentarer:

Anniche ♥ sa...

Hihi!!!!! Så bra å se at det er flere som har "syken" Min yngste sønn kan ikke sove uten Lynet i hånda , heslt begge ...Han kysser de god natt og mater de , ja får ikke og glemme at han nå bokstavelig sover i Lynet .....
.............( KANSKJE litt ekstremt , haha)

God helg!!!

Bak en Sky sa...

hehe....kjenner til denne cars entusiasmen ja!Jeg har jobbet litt en plass hvor vi selger tekstilier med cars. Og jeg må si at det er helt vilt hvor populær den serien har blitt. Det tar helt av. Ungene skriker seg til cars tskjorter...hehe..Helt utrolig hvordan noen serier blir skikkelige pengemaskiner!

Så herlig at minstemann vil bidra med bloggingen da;)Du får hilse å si at han har noen tøffe biler;)hehe....

Anette sa...

He he, de skjønner det tidlig disse små. Jenten min sier: mamma? Du e sjefen sant?! Ja, prøver å være det hvertfall, må holde litt orden i heimen ;)
Ha en fin lørdag videre ;) Hilsen Anette

Torilpia sa...

Så sjarmerende .. :o) Blir nesten en slags familieblogg nå da .. Ha en fortsatt fin lørdag!!

Anonym sa...

Sjarmerende veldig sjarmerende! Hils sønnen din og si han er en god Blogger! :)