søndag 15. november 2009

Home alone...Da var vi alene igjen... De siste fem ukene har det vært besøk her i huset. Først da min kjære var i Las Vegas og deretter i forbindelse med dåpen. I dag dro siste del av besøket. Man skulle tro at det ville være godt å få huset for seg selv, men det ble faktisk ganske tomt....
Nå begynner jeg å glede meg til jul. En ønskeliste på bloggen hadde vært på sin plass, men jeg har ikke hatt tid.... Det jeg derimot har har tatt meg tid til er baking. I går bakte jeg amerikanske chokolate chip cookies. De var helt fantastisk gode. Seige med store sjokoladebiter... Yummi!!
Oppskriften har en venninne av meg fått av sin søster, som igjen har fått den av ei amerikansk jente hun møtte på ferie i USA.
Jeg har store planer om å dele den meg dere alle, men jeg må bare spørre om lov først!
God natt!! ;-)

3 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Så deilig stemning du har fått til på vakkert dekket bord!
Det er alltid hyggelig å ha besøk, og noen ganger kan det bli litt ekko i veggene etterpå.
Ønsker deg en god mandag!
Klem fra Anette Willemine

Anonym sa...

hei,er så innspirert av bloggen din,så på bildene fra forrige jul at du hadde 2 små brunstripede lexington hjerter.jeg har brikker og duk og div i samme.men mangler veldig hjertene.kunne det vært aktuellt for deg og selge disse for en god pris.....hadde da blitt kjempe gla.så etter mail adresse på deg men fant ikke?

Jannicke sa...

Håper du kan dele oppskrift!
Ingenting er så godt som amerikanske Cookies (ihvertfall hvis man er skikkelig søtsyk).
Stemningsfulle bilder :o)
Klem J.