søndag 29. november 2009

Adventshelg og årets første snøNå er adventsstjerna og adventsstakene på plass. Jule-quilte-teppet er lagt på senga og adventskalenderen er ferdig. For å toppe det hele kom årets første snø i helga, så her kom julestemningen virkelig i bøtter og spann!
.
.
En utrolig koselig kafe/interiørbutikk som heter Hjerterommet åpnet i Bodø i dag. Det er ei gammel skolevenninne av meg som har åpnet den og det var bare helt utrolig koselig der. For alle som er i nærheten av Bodø anbefales det på det sterkeste å ta seg en tur dit. Den ligger idyllisk til i Kultursenteret i Bodøsjøen.
.
.
Jeg kjøpte med meg lokalt produsert blåskimmer ost og en geitost som minnet mye om chevre. Nammm! Noen krukker til julekakene fikk også være med.... Utrolig flott med steder som satser på lokalt produsert mat og "ekte" stemning og "Hjerterom"! Masse lykke til!!! Jeg skal i alle fall tilbake!
.
Jeg gleder meg til jul!!!
Klem

2 kommentarer:

Blå-hvit samlemani sa...

Ja, adventsstake! Du tar' n jo helt ut....hehe

Her er det ikke antydning til snø Var litt rim på bilen i går, det er nok det nærmeste vi kommer... Ingen forhåpning om hvit jul i år heller...

Ha en fin uke

Klem fra Kristin

Hverdagsglimt sa...

Å, har Hjerterommet åpnet. Koselig, jeg skal garantert ta turen innom så fort jeg får mulighet til det. :)