søndag 26. april 2009

Ny sofa?Vi vurdere å kjøpe ny sofa. Denne skal plasseres der de to stolene uten armlen står i dag. Den vi har sett på så langt er Dublin fra Slettvoll.Synes den er lekker! I tillegg kommer den i tre forkjellige lengder hvor den korteste er 144 cm. Perfekt lengde for kortenden av bordet. Fasongen passer også godt til Windermere stolene. Det eneste som ikke klaffer helt supert er prisen.... men vi kan jo drømme litt.... :-)God natt! :-)

10 kommentarer:

Cathrine sa...

lekker sofa da.. skjønner godt du vil ha den:)

Fridashus sa...

Ja, den sofaen var veldig veldig fin!! Lekker er vel ordet ja! Du har jo så mye annet fint i din stue også. Jeg har også sett på sofaer fra slettvoll.. Mye fint!

Vi vurderer også å kjøpe ny sofa. Tror det blir til sommeren(håper det). Jeg har tenkt mest på en sofa fra riviera maison.. men vi har også vurdert en howard sofa fra englesson eller brødrene andersson. Det er vanskelig.. Det koster skjorta, så man må ta seg god tid - men man kan ikke vente hele livet heller;o)

Lykke til!

Klem

liven sa...

Heisann!!
Lekker sofa:o)
Trenger ny jeg....men må bare drømme en stund!!
Leser at du venter baby....gratulerer så masse og lykke til:o)
nydelige bilder fra gutterommet....dere har det sååå fint:o)

ha en flott dag og ny uke:o)

Karna sa...

Jeg mener at du skal kjøpe deg en ny sofa, og så selger du de gamle stolene til meg...ha ha ha...lekkert sier bare jeg. Ikke lett å bestemme seg, du får høre om du kan låne med deg hjem for å prøve..vet ikke om de gjør slikt, for disse lages vel etterhvert...

A-mora sa...

Hei:))
Lenge siden vi har blogget sammen nå. Så trivelig og høre fra deg.
Gutterommet ble fint.
Og det blir jenterommet også.
Sofaen var kjempefin.

Ha en fin ettermiddag.
Klem

Millas hem sa...

Soffan är superfin verkligen!

Camilla

Mitt og Mine sa...

Ny sofa ja... det er jo godt å kunne slange seg foran TV i en god sofa! :) Og denne sofaen så kjempefin ut!
Her holder vi oss til billige ektorp enn så lenge...til ungene blir litt større ;)

Ang ferie - så tok jeg ikke ut ferie i fjor før jeg gikk ut i permisjon - og fikk lov å overføre ukene til i år. Derfor har jeg ti uker ferie til gode i år. Hadde egentlig tenkt å ta ut alle 10 ukene rett etter permisjonen, pluss ta ut to uker UTEN lønn - slik at jeg kunne begynne 1 august. Men fant ut at det kunne være greit å ha litt ferie igjen til høst og juleferien - så derfor valgte jeg å begynne igjen nå...
Ja det er rart at man først gruer seg til å begynne igjen, og så gleder seg. Begynte å tenke på alle godene det var med å være på jobb - og da ble det ikke bare negativt :). I tillegg er jo Jon hjemme med han frem til jeg tar ferie så da er det liksom greit!!

Ha en super dag min venn - håper formen er bra!!!

Go'klem M

Anonym sa...

Det er en utrolig lekker sofa! :)
Og de stolene du har fra før er så fine!

Hva koster den godsaken av en sofa fra Slettvoll?

Torilpia sa...

Ikke alltid like lett å bestemme seg .. men du/dere har jo veldig god smak - så jeg regner med dere finner den riktige sofaen.

Håper alt er bra med dere - klem!

Frk. T sa...

Kjempefin sofa, passer nok fint inn i stuen hos dere ser det ut som.. Men som har sagt før, så ELSKER jeg de flotte stolene deres fra Slottvoll, sukk.. Håper jeg får 2 slike en dag!!: )

Ha en fin kveld,

Klem: )