onsdag 22. april 2009

Litt mer gutterom....
Min lille prins er så langt fornøyd med rommet, men har enda ikke sovet her. Det er mye bedre å sove hos mamma også kan vi jo skylde på malingslukt som må luftes ut.... ;-)


I dag fant jeg en kiste hos "Antikk-dama" mi. Akkurat passe stor, akkurat passe slitt, akkurat passe blå og akkurat passe billig!!! JEI!! I denne blir det plass til massssssse leker.
Denne Disney boksen har sett sine beste dager, men jeg synes den var så fin... Fikk den med på kjøpet av kista....

Tallerkenhylla fra Charlotte interiør har også fått komme opp, så nå synes jeg rommet begynner å få den rette stemningen.


Det er ikke bare barnerom som har blitt snekret. Taket i gangen og på vårt soverom har også endelig fått noen kledelige lag med høyglanset hvitmaling.


Jeg har fått noen spørsmål om hva det andre rommet skal brukes til. Det har seg slik at i slutten av august kommer det en liten pike (tror vi) som skal flytte inn hos oss, og hun trenger ett eget rom... Om litt skal jeg starte innredningen her... Er litt i stuss på hvordan jeg skal gripe det an. Etter tre år med gutt kan jeg guttefarger og stil, men jente synes jeg er langt vanskeligere. Tror muligens det blir hvitt, lin og lilla som blir fargene.... Vi får se...


I begynnelsen av denne uka kom det en overraskelse i posten. Tanta mi i sør har strikket ett nydelig sett til den lille pia (igjen...tror vi). Sukk... Nydelig! Tusen, tusen takk tante!! :-)


Ønsker alle en super dag! (Er forresten grønn av sjalusi når jeg er innom bloggene til dere lenger sør i landet.... Vi har ikke sommer her og hagemøblene står enda trygt plassert i kjelleren om noen lurer...!)

6 kommentarer:

Mitt og Mine sa...

Så koselig han har fått det!! Den kisten var jo bare helt topp - super fin. Heldige du som fant den!

Det strikka settet var jo bare helt n y d e l i g!!! Snill tante..og jeg tror hvem det er ;)

Og bare for å strø litt salt i såret så kan jeg fortelle at utebmøblene har stått ute over en uke og blir brukt hver dag... hi hi. Våren kommer til dere også snart...!!!

Klem M

Peppermyntedrømmer sa...

For et utrolig koselig rom han har fått:)
Du har gjort et kupp med både kista og kakeboksen,flotte ting begge deler:) Bare bitte litte misunnelig..tjihi;)
Rart det der med at mammas seng er så mye bedre..:)
Jeg prøver å trøste meg med at de vokser så fort,og at det er bedre å ha en liten sprettball i senga nå, enn å angre om noen år på at de ikke fikk ligge der..;)
Vi har en splitter ny MEGET pent brukt seng her i huset og nemlig..he,he;)

Cathrine sa...

åå herlig gutterom... ser også en nydelig boble der oppe på hyllen;);) har et innlegg om en slik idag. helt min stil det gutterommet. hvite tregolv og vegger her også;)

Mitt og Mine sa...

Ja...det er så gøy som det ser ut som...hihi. Bare til å sette igang!

Leste meg til oppskrift og hvordan hekle på drops.no

Ha en super fin dag!

Anonym sa...

Så fint gutterommet var blitt! :)

Også så nydelig babyklær! :)

Håper solen kommer til deg snart!

Klem til deg :)

Huset i skogen sa...

Et utrolig lekkert rom! Et slikt kunne jeg ha tenkt meg:)
Blir morsomt å se hvordan det andre rommet blir.

Ha en koselig helg!