tirsdag 16. august 2011

Spisestua


Her er noen bilder av min nye spisestue. Jeg elsker vinduene i denne stua, og takhøyden, men lysekrona... not so much... Den hang her da vi flyttet inn og jeg skal la den være til jeg finner noe jeg virkelig faller for (har jeg lovet min kjære...). Det er i alle fall ett herlig "naturlig" lys i stua.

Om tre dager fyller min lille prinsesse 2 år. Vi gleder oss stort alle mann til hun trer inn i "The terrible twos", som de så fint kaller det her borte. Og det er nok noe i det for min lille frøken er meget bestemt for tiden og kan gjøre det meste selv. Høres sikkert kjent ut for de fleste...

Gavene er i alle fall kjøpt inn og vi gleder oss stort til å gi dem til vår lille kokk og serveringsdame. De som har lyst til å smugtitte på hva hun får kan gå inn på linken under. Det er spleiselag hvor vi, noen av besteforeldrene, onkler og tanter og gammeltanter og -onker er med.

Smugtitt på gaven her... (Hun får hele settet).

Ellers sliter jeg litt med hvordan jeg skal få tak i kefir til kefirkaken min (som er fast innslag hos oss når det er bursdag), og hva jeg evt. skal bruke som erstatning om jeg ikke finner det. Råd og tips mottas gjerne!


5 kommentarer:

Anonym sa...

HEISANN ;o)
Ikke å bekymer deg for om du ikke finner Kefir, det går like fint med kulturmelk... det er min mangeårige erfaring. Lykke til med selskapet.

Mo9ka

Martes atelie` sa...

Lykke til med prinsessen. Har smugtittet på gave. Det blir nok store gledeshyl kan jeg tenke meg;)
Moro å følge deg "over there"...

home 4us sa...

Nydelige bilder!
Misunner deg vinduet og lyset. Fin-fine greier!

farmor sa...

Åh, så fint det ble. Wish I was there. Du er kjempeflink å innrede. Gleder meg til å komme tilbake.

Fiskekona sa...

Heia. herregud kor artig å se at det var deg - en jeg kjenner som har en så fantastisk flott blogg med interiør som jeg bare falt pladask for.Kor nydelige bilda du tar. Veldig artig å se hvordan dere har det. Tenker du tar med deg huset når dere kommer hjem! Stor klem.