torsdag 11. august 2011

Gutterommet i "nyhuset"Da var vi endelig på plass i huset vi skal bo i. Nå er jeg så lei av esker å pakking (ned & opp) at jeg får lyst til å gråte en skvett, men oioioi så godt det er å være på plass. Nå kan jeg endelig henge opp ting slik jeg vil ha det og vite at det skal få være der en stund.

Martinus sitt rom er det første som er sånn "nesten" ferdig. Han er så fornøyd. Da han så endene på gardingstanga (som er fly) kom han løpende til meg mens han ropte "Tusen takk, mamma!! Det er de fineste jeg har sett". Mon tro om jeg oppdrar han til å faktisk bli litt interessert i interiør (i så fall fins det en stykk heldig jente ett sted der fremme i fremtiden som får en ferdig formet liten mann), eller så er det rett og slett flyinteressen som slo til. Tror jeg er villig til å sette penger på sistnevnte, men det er alltids lov å håpe....En annen interesse arveprinsen ligger inne med er STAR WARS. Dette stort sett helt og holdent min manns fortjeneste da han helt fra poden kunne krype har foret han med Star Wars leker. Noen nye og noen mannen min har tatt vare på fra han var liten(!). Så rommet hans er sterkt preget av dette, med bøker, R2d2-er og andre utenomjordiske samt en alt for stor tv på veggen dedikert til Star Wars - lego - nintendo spilling (Ja, det fins...).


En ting de er skikkelig god på her i USA er skap. De utnytter en hver krik og krok til å lage ett lekkert innebygget skap. På rommet til Martinus er det ett stort skap med doble dører som fint rommer en stor kommode. Helt herlig med masse oppbevaringsplass.Nå som ting endelig begynner å falle på plass, gleder jeg meg til å komme litt bedre i gang med bloggingen. PC-en er enda ikke på plass, så dette innlegget kommer fra en pitte-liten lappis uten Photoshop, noe bildene bærer tydelig preg av, men det blir vel bedre tider snart...

Klem fra Texas

6 kommentarer:

Seek for Antique sa...

Vakker marine inspirasjon!:) fin blogg, følger deg eg;)

Godt Isolert ♥ Victoria sa...

Kjempefint gutterom! :)
Gleder meg til å se mer fra nyhuset. :)

Håper alt er bra!
KLEM

Drømmeskyen sa...

For et utrolig flott gutterom! Ble veldig inspirert nå til eldstegutten min skal få nytt rom:)

Sommerlyst sa...

ENDELIG litt oppdatering!!! Så flott M sitt rom har blitt! Gleder meg til å se mer av huset etterhvert!

Håper dere har det fint og at flyttingen har gått fint.

Gi alle sussebassene en god klem fra tante!
Vi savner dere alle!

ps: kan du eller om sende meg adressen deres på mail? Vi skal sende kort til A sin bursdag!

Klem fra Bergen

Roka Design sa...

Så flotte bilder da:)
Masse fine detaljer:)

Ha en deilig dag hos deg:)
Klem Kari

mamma i nord sa...

For ett fantastisk fint rom.

Gleder meg til å se mer.