søndag 21. august 2011

Prinsesse-bursdagI dag har vi feiret vår lille prinsesse etter alle kunstens regler. Det har bugnet av godteri og kaker, rosa ballonger, rosa pynt og prinsesseslott. Vår egen lille prinsesse syntes det var stor stas, men også litt skummelt... Masse folk som alle skulle se på henne og gratulere ble litt mye, men det ble litt bedre da hun skjønte at gavene var til henne...
Tusen takk for alle de flotte gavene!


Når det gjelder kakene gikk det litt så som så... Alt er litt forkjellig fra det jeg er vant til i Norge og når det er 30 forskjellige typer smør å velge i er det ikke helt enkelt å velge rett. Suksessterten ble ingen suksess for å si det sånn. Det rant over alle kanter og så sånn passe ut, men smakte heldigvis godt. Ostekaken smakte også godt, men gelen her er ikke riktig så stiv som hjemme og dermed fløt også den utover sine bredder. Man kan kanskje si at det var ett litt tvilsomt kakebord som ble servert til våre tapre gjester...

Bursdagskaken ble heldigvis bra. Her brukte jeg marsmallows-fondant og det er jo helt "hjemme" her så den ble bra. Heldigvis!

Prinsessen vår stupte i seng i kveld helt utslitt etter dagens store fest.
Tror ikke hun merker erten...


4 kommentarer:

Hanne Mette sa...

Gratulerer så mye med den lille 2 åringen! Du har virkelig stelt fint i stand. Kakene ser helt nydelige ut, også så fint dekket bord!
Klem fra meg

Fire Hjerter sa...

Gratulerer med lille frøkna. Bursdagskaken var jo kjempeflott.
Ha en super uke.

A Foreigner in Italy sa...

Hei, fant ikke noe mailadresse så jeg poster her. Vet ikke om jeg bommer med dette tilbudet eller ei, men siden du bor i utlandet i øyeblikket så kjører jeg på... Jeg er en norsk dame som blogger fra Italia og nå har jeg laget et slags samlingssted for oss norske utenlandsbloggere hvor man kan registrere bloggen sin og dermed er det lettere for oss å finne frem til hverandre og andre folk som liker å lese om nordmenns opplevelser som inn/utvandrer får en mengde blogger å velge i... Ta gjerne en titt på http://utenlandsblogger.blogspot.com og send meg en mail hvis du vil være med. Du finner adressen på bloggen. Håper du har lyst å være med i gjengen vår!
Vennlig hilsen
A Foreigner in Italy

A Foreigner in Italy sa...

Rettelse til bloggadressen.

Http://utenlandsbloggere.blogspot.com