torsdag 22. januar 2009

BarneromJeg har så lyst til å fornye rommet til lillemann, men sitter litt fast... Det første som må gjøres er å sortere i rundt en million leker og plastskrammel for i det hele tatt å få plass til å puste.Når jeg tenker meg om er det eg. helt utrolig hvor mye leker den lille kroppen ligge inne med. Han er ikke enda tre år men har så mye leker at det flyter over på to rom + kjeller. Lurer på hvor mange leker i uka det vil tilsvare at han har fått fra han så dagens lys og frem til i dag. Mulig vi hadde blitt overrasket om vi hadde regnet på dette. (La meg se.... rundt en million leker delt i underkant av 150 uker = ALT FOR MYE!!!)
Alle bildere er hentet fra Oliver Furniture.
Men nå skal plastprinsen puttes i seng og så skal mor sette seg med beina på bordet og se på handballkamp!!!
;-)

13 kommentarer:

♥LiNda♥ sa...

SÅ mange lekre rom!♥
Her kryr det også av leker.. sånn er det når man har to små!
Ha en god kveld, og kos deg med håndball på tv! Mannen skal se på håndball her, jeg er ikke så interisert i sport.. hehe :)

Guttemamma sa...

Da jeg så de første bildene tenkte jeg "gjøre om, her er det jo strøkent" :-). Håndballkamp her og, gelder meg. Te og toast blir kveldskos!! KLem
(ps. jeg har vist min 4åringsrom før, veldig fornøyd med det om du vil se...)

rod i hob sa...

Så flotte rom :-)

Cathrine sa...

så mye vakker inspirasjon <3 love it. masse leker her også.. men begynt å rydde å har gjemt bort mye. ungene koser seg mer på rommet nå...

Liv Elin sa...

Så flotte inspirasjonsbilder du viser - å lage barnerom er GØY! :)

Spent på hva du finner på etterhvert....

Er nemlig i barnerom-modus mye selv for tiden , og er snart ferdig med minstemors rom - etter at vårt eget klart....

Ha en flott start på helgen !

Veronica's hus sa...

Hei og tusen takk for den gjeve awarden:) og grattis til deg selv også!
Alltid like hyggelig å få awarder, men jeg merker jeg er veldig dålig med å gi disse videre dessverre.. driver og utsetter det og så er det kommet inn noen nye i mellomtiden..:)
Men tuuusen takk. Jeg sender denne rett tilbake til deg da jeg synes du bare er fabulous selv:)

God helg og lykke til med planleggingen av minstens soverom:)

Klem

Mitt og Mine sa...

Nydelige bilder - tror jeg må inn og titte mer på de møblene. Vi(meg og husbanden)kommer snart til å flytte ned i underetg - for å gi jentene egne rom - så jeg er på jakt etter litt inspiasjon! Når det gjelder leker så er jeg SÅÅÅÅÅ enig med deg. Det bare hoper seg opp - ikke det at vi kjøper så mye, men du vet...jul, bursdager i tillegg til at de deler rom....nei noe må gjøres og det fort!

Fru Fjeldhammer sa...

Gosh, det er så mye lekkert til disse barnerommene..

kos deg med helgen.
klem

Fru H sa...

Her hjemme hos flyter det leker rundt omkring. Snuppelura hadde en liten raptus her om fagen og tømte ut alle lekene og jeg blir rett og slett matt når jeg ser hvor mye hun og de andre barna har. Vi kjøper aldri leker, fordi de får alltid så mye til jul og bursdag.
Ha en fin helg! Klem

Anette sa...

NYDELIGE bilder! Kunne godt tenkte meg å ha noe slikt her hjemme, men har nok desverre litt for mange "stygge" plastleker som ødelegger... ;-)

Ha en flott lørdag! ;-)

Torunn sa...

Så mykje flott!! Vanskeleg å velge når ein skal pusse opp! Koseleg blogg du har! Ynskjer deg og dine ei fin helg.

lilja sa...

Å det er mange nydelige ideer til barnerom, så det er ikke lett å bestemme seg... Jenta mi på 2 år har også helt utrolig masse leker..
Du har en fin blogg!! masse fine bilder og ideer=) håper det er greit at eg linker til deg?
ønsker deg ei fin uke!=)

Torilpia sa...

Oi .. her var det mye lekkert :o)

Leker finnes i bøtter og spann her også .. var inne på tanken om å lage et eget lekerom her .. så finner vi kanskje senga til minstejenta om kveldene også :o)

Ha ei super ny uke - klem!