lørdag 31. januar 2009

Bilde # 6

Har fått en utfordring fra Home 4 Us og den lyder som det her:

* Gå til foto/mapper
* Ta ut den 6. mappen
* Finn det 6. bildet
* Sett bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet
* Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen.
* Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.

Mappen som viste seg å være den utvalgte var fra 7. november. Her er bilde nummer 6 som viser bonsai treet som hadde en kort og smertefull karriere i vårt hjem...

Jeg har observert at denne utfordringen har kommet de flestes vei allerede, så denne sender jeg videre til de som ønsker å ta den!

Hærlige Lørdag!!!... som skal tilbringes foran TV'n mens mannen er hos en kompis på Sushi-kveld. Noen som vet hva som skjedde med Potetgull, øl og fotball? hmmm.... ;-)

3 kommentarer:

Liv Elin sa...

Flott bonsai tre da - så det gikk ikke bra med treet ditt ?
Jeg har aldri prøvd meg på et slikt tre - men med mine lite grønne fingre , så er jeg nok redd jeg hadde tatt kverken på det ganske kjapt .....;)

en fortsatt fin helg ! :)

(ps - har sett du har fått noen kopmmentarer fra en spanske blogg her i din blogg innimellom.....kjenner du til han du ? Han la inn en kommentar hos meg en gang , om at jeg måtte komme inn t hans blogg og sjekke ut noe .....men der stod jo alt på spansk , så jeg skjønte jo ikke hva det var han ville vise meg...)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så kjempefint bilde :) Har sjølv eit slikt tre, men no vokser det over seg.. med stilker her og der, så aner ikkje heilt korleis eg skal skjære det ned og sånn..

Håper du har ei fin søndag :) Godklem!

Mitt og Mine sa...

Sushi-kveld med gutta? Vel..det hadde ikke skjedd her i gården :)Du får nå hilse han og lille M!! Vi er heldigvis friske igjen nå - håper det varer! Ha en fin ny uke!! Klæmz :)