tirsdag 18. november 2008

Vegg, vegg på veggen der....

Hva skal henge på veggen her?Nå er det en stund siden jeg har blogget. Grunnen til dette er at jeg har vært særdeles opptatt med å forvandle ene veggen min om til en nålepute.
.


Første forsøk som resulterte i rundt 13 hull i veggen (av varierende størrelse....)

Jeg har nemlig i lang tid grunnet på hva jeg skal ha på veggen i spisestuen. Da en (grufull) varmepumpe er plasser nede på veggen, er det ikke mulig med en skjenk eller ett framskap slik jeg gjerne ville hatt det. Så da står jeg igjen med noe som må henge på veggen...
.
Under her er slutt-resultatet (forhåpentlig vis...).Jeg skjønner etter de siste dagers prøving og feiling at jeg har sett mørkt på dette av en grunn...Hva er det de sier?; "Nød lærer nøgen kvinne at spinne"? Hos oss lærer bare kvinnen; "Løp på Studio Slettvoll! De kan sikkert hjelpe!!!".Med dette resultatet ble også mannen i huset fornøyd. Han kommenterte bare, (forsiktig som han er) at dette ble litt mindre "Shabby chic"....

Ha en super tirsdag! ;-)

5 kommentarer:

Tiril sa...

Smak og behag, jeg liker det litt stramt , siste bilde med alle bildene på rette linjer var elegant.
KLEM TIRIL

Janickes sa...

Utrolig lekkert! Jeg var på Studio Slettvoll i Bergen for første gang i går, og så et lignende bildearrangement der. Nydelig! Kanskje jeg også må trå til med litt bilder på veggen...?

Lynetmor sa...

Hei, så fin veggen din ble :-)Ha en fin dag :-)

Torilpia sa...

Enig i at det siste ble best - men du vet jo hvordan det er med meg og gevirer .. :o) Synes faktisk det er litt tøft på bordet da :o)

Ha en super onsdag!!

Karna sa...

Likte dette veldig godt iallefall!