tirsdag 11. november 2008

Detaljer


Denne fant jeg på en bruktbutikk i Bergen. Me love!

Det sies at alt ligger i detaljene..... Vel her er noen detaljer fra vårt hjem (tror kanskje ikke alt ligger i disse.... hihi).Her har jeg finserviser som kun ser dagens lys når kongen kommer på besøk(!)

Jeg må si jeg begynner å bli litt bekymret og en smule nervøs for at oppdragelses-taktikken vår har slått helt feil.... Sønnen min har kommet i tenårene. Han har i alle fall tendenser i den retningen. Surmuler og furter og subber med beina.... Hmm... Mulig det er litt tidlig, men jeg kan ikke si jeg ser frem til de virkelige ten-årene om dette er en smakebit på hva vi har i vente....


Detalj fra en gammel sykkel jeg har kjøpt på Kostebinderiet.
Og for en kommandant han har utviklet seg til å bli. Mulig han må satse på en karriere i Forsvaret. I går da han gav meg en bit av skiven sin fikk jeg beskjed om at "Det val siste" og "Det blil ikke mele deg!" (Det blir ikke mere på deg!) Skal tro hvor han har snappet opp de strofene... ?


Lyslageret mitt...

I morgen skal jeg reise sørover, men det er mulig jeg får sneket inn ett innlegg fra hotellet....Lysestaker fra Villa collection som jeg har kjøpt på en butikk som heter Karisma.


Ønsker alle en strålende dag!

9 kommentarer:

liven sa...

Bare vent du....er snart gjennom disse årene jeg!!
yngstemann nærmer seg 15:o)
Du har litt å glede deg til:O)

Fine detaljer hos deg og ha en fin tur:O)

Torilpia sa...

Nydelige bilder :o)

Høres ut som en bestemt liten herremann ja .. :o) Noen sier jo at enkelte barn gjør seg ferdig med alt "tullet" når de er små - og dermed blir rolige tenåringer. Man kan jo håpe :o)

Klem!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

fine bilder :) ønsker deg ei flott veke! godklem :)

Fru H sa...

Først er det trassalderen, så er det miniteenårene også er det teenårene. Mye å se frem til.

Men det glemmer man så fort man får en god klem eller at de sier at de er glad i deg.

God tur!

Bak en Sky sa...

Så utrolig mange innlegg du har hatt siden sist jeg var innom deg!Har gått litt i et i det siste her. Vært lite tid til blogging;)

Nå skal jeg kose meg med de innleggene som jeg ikke har fått sett hoss deg. Har ordnet meg en kopp te, så nå er jeg klar for innlegg fra Smineset!;)

Håper alt er bra med deg og at du ikke blir helt utmattet med en "tenåring" i huset!;)

Hotellet jeg tok bildene på var Radisson SAS Lillehammer. Skikkelig koselig sted. Jeg har vist noen bilder derfra tidligere. De ligger nok under reise i etikkete lista!;)

Have a good day!
Klem Ingunn

lavendel mio sa...

Koselige bilder.Var i Bergen for ei uke siden men "såg" ikke noen bruktbutikk Bu Hu...Kor ligg den da? Skal dit etter jul:) Ha en fin kveld:)

MOLLY sa...

Jepp, vi har fått en i trassalderen her nå, og hun er snart åtte?!?!?!
Merkelige greier, det der...hehe:)
Flotte bilder og god tur:))

Lykkehuset sa...

Takk for tipset! Wollwords skal prøves ut! God helg! Klem Beth

lavendel mio sa...

Takk for titten på bloggen min.Neste gang jeg er i Bergen skal jeg ha meg en runde på bruktbutikkene:0)Legger deg på favorittlista mi vist det er greit. Ha en fin kveld:)