lørdag 8. november 2008

Farsdag!I morgen er det farsdag!
Denne dagen som noen synes er bare tull og påfunn fra griske butikker, mens andre synes det er en fin anledning til å sette litt ekstra pris på noen som fortjener det.
Jeg tilhører sistnevnte kategori! Jeg elsker alt som kan feires (ikke nødvendig med dyre gaver) og alle anledninger som gir oss litt ekstra. Det er så mange hverdager i året at for min del skulle det gjerne vært mer feiring.


Jeg ønsker Halloween hjertelig velkommen og sukker forelsket over St. Valentins ankomst i det kalde nord (som for øvrig er dagen jeg og morgendagens "feire-objekt" ble sammen). Kom med det, alt sammen!Mulig det er ett uutnyttet potensiale i asiatiske høytider vi enda ikke har oppdaget og importert.... La oss i så fall gjøre det!!!


Måtte dere alle få tegninger som smelter hjertene deres! Vafler og kaffe, og tvilsomme frokostbrett laget av barn og barnebarn! ;-)
Jeg ønsker alle fedre der ute en super farsdag!

1 kommentar:

Tove sa...

Kanskje vi skal slå eit slag for kinesisk nyttårsfeiring???? Er samd med deg i at vi bør feire det som feirast kan, det er berre med på å krydre kvardagen.