mandag 9. august 2010

Ny sofa?


Her i huset vurderer vi å kjøpe oss ny sofa. I dag er stua møblert med to "hjørne-stoler", to stoler uten armlen og en brisk. Ingen av delene designet med tanke på armkrok-kos foran tven...Sofaen vi har sett på er Classic fra Saxo Living. Er det noen som har erfaringer med denne?
8 kommentarer:

Hanne Mette sa...

Veldig tøff sofa. Den kommer sikkert il å passe helt perfekt inn i stua deres. Jeg liker forresten lampen deres utrolig godt!

Casa di Caro sa...

Hei

Kjempefin sofa, den blir dere sikkert fornøyd med. Tidløs og klassisk :-) Ligner litt på Slettvoll sin Comma. Jeg har den som kjøkkensofa, der bena kan også plasseres slik som på denne fra Saxo Living.
Lykke til med sofa-kjøp :-)

Godt Isolert/Victoria sa...

Ingen erfaringer med sofaen, men ÅH for ei stilig lampe! Hvor er den kjøpt? *ønske seg*

White Heart Line sa...

Vet kke, men så fint det var med to hjørne stoler!!!.Hvor er de fra?

Elin:)

starsathome sa...

fantastisk blogg du har og nyyydelig hus,dette er nok en av mine favoritter!klem karin

Anonym sa...

Hei igjen:)

Lurte på hvor du har fått tak i takpendlene du har over kjøkkenbenken, og hvilket merke det er? Det er bare så nydelige <3

Klem Zinnia

Åse sa...

Jeg har hatt denne sofaen i snart 4 år. Helt super, får masse skryt av den. Den er god å sitte i og har deilige dun-puter i ryggen. Alle putene er vendbar, og den har fin sittehøyde.

Du kan kjøpe den hos Living også, men da har Saxo et annet navn, nemlig Nordisk Form. Men det er samme firma og samme sofa. Har noe med at et annet firma har ene-avtale med Saxo, men Living får selge sofaene under et annet navn. Bare sånn i tilfelle du ville sjekke prisene.

Åse sa...

Hei igjen. Ser nå at det ikke er helt samme sofa som jeg har. Det er en annen modell fra Saxo. Men min mor har denne, og hun er også veldig fornøyd. Ikke dunputer i ryggen, men skum. Veeeeldig god å sitte i.