mandag 16. august 2010

Første skritt

I går tok lilletutta sitt aller første skritt helt på egen hånd... Helt utrolig hvor vill voksne mennesker bli, for ikke å snakke om hvor urasjonelt stolt man kan bli! For en stakket stund er man helt overbevist om at noe stort og revolusjonerende er i ferd med å skje, noe helt nytt som verden aldri har sett maken til (i alle fall ikke dette århundret...). Og slik føles det nok for alle (håper jeg!?)

Når jeg gikk gravid var noe av det verste jeg viste når folk sa ting som "kvinner føder barn hver eneste dag" o.l. Ikke for det at det ikke er sant, for det er det jo selvsagt, men fordi det vanligjør (er det ett ord?) noe av det største som skjer i livet mitt, og det vil jeg rett og slett ikke ha noe av!

Så ja, barn lærer nok å gå hver eneste dag og minutt rundt om i verden, men her i Smineset skjer det slett ikke hver dag, det er ikke vanlig, men helt spesielt og vi er superstolte!!Om to dager fyller lille frøken fryd 1 år og vi gleder oss!!
12 kommentarer:

Forever Love ♥ sa...

Så fantastisk og så utrolig skjønn hun er:)
Ha en fin kveld.

Klem fra Tonje♥

Tove `blogg verden sa...

åh så gøy og ja det er helt spesielt med fødsel, de første små skritt og alt som hører med i utviklingen til et bittelite menneske : ) Min lille tøtte er 10 mnd og hver dag er helt hærlig : ) Kos deg med alt
klem Tove

Hvit Villa sa...

Så herlig! Nydelige bilder! Jeg kjenner meg så igjen i temaene på bloggen din siden jeg selv har en sønn på 10.mnd, så jeg kjenner godt på stoltheten du beskriver om dagen. Skjønne, vakre barna våre. De flinkeste i hele verden!

Interiør 63º N sa...

Ja, er vi ikke litt rare sånn, superstolte som vi er av våre små :O)
Minstemann her har akkurat lært å sykle, nå sykler han hele tida og vi er sååå stolte :O) Ikke ett verdensunder akkurat, men for oss er det veldig stort :O)
Ha en fortsatt fin mandagskveld!

Kirsti

Livs Lyst sa...

Så utorlig utrolig skjønne bilder!!

Liv

Lise ♥ Hverdagsglimt og Kreativiteter sa...

Så gøy! Og jeg er så enig i det du skriver.
Fantastisk er det!

Malina sa...

DET var søt tutte det!

ANNE sa...

Åååååå,så nydelig ho e! :)

Marit sa...

Veldig enig, både fødsel, første smil, krabbing og ikke minst skritt er noe av alle tingene med barn som gjør oss stolte og rørte som foreldre:-).

Grattis til den vakre jenta deres om to dager, håper å få litt inspirasjon til borddekking og baking fra festen, minstemor her fyller nemlig ett år om to uker.

Hilsen fra Marit:-)

Dronning Maud sa...

Så herlig!!!:)

salige lavendel sa...

Man har lov å være stolt mor og det er fint å verdsette sånne begivenheter i livet. Det var en skjønn liten tulle som snart bruker de små beina sine til å lage masse jobb for mor, hihi.

Sweet Memories sa...

For en nydelig liten pike.Knallskjønn.
Utrolig fin blogg du har også,med flotte bilder.
Ha en fin bursdagsfeiring:)
klem fra Monja