fredag 2. juli 2010

Ooolala-LoVe (lofoten&vesterålen)


I dene uka har vi vært en tur i lofoten. Smineset ligger praktisk talt på fergekaia, så 25 minutter med ferge, så var vi der.


Henningsvær i all sin prakt!




Vi kjørte først til ett utrolig sjarmerende gammelt fiskevær (som fortsatt er i drift) som heter Nusfjord.



Deretter dro vi videre til Henningsvær hvor vi sov på Henningsvær Bryggehotel og spiste på en fantastisk restaurant som heter Den blå fisk. Anbefales på det sterkeste!!!



Vi spiste kongekrabbe, prisbelønt(!) fiskesuppe, tørrfisk, kveite og multe og blåbærdessert før vi rullet opp på rommet....


Bildet er tatt i Nusfjord og vinduet til fiskemottaket. På plakaten på veggen står det "Hvem skal henges når fisken forsvinner" og på flakene står det bl.a "Ukeslutt-dram"...



Dette bildet er tatt i Henningsvær. Hotellet vi bodde på er det hvite bygget til venstre...



Hærlig skilt utenfor klatererkafeen. Sommeren har ikke akkurat vært varm så langt...




Så ble det sommer i 1 dag og vi kastet fra oss alt vi hadde i hendene og inviterte alle til grillfest i hagen! Spistebordet ble bært ut i hagen med duken på og vi var alle enige om at dette har jo vært en riktig så fin sommer så langt! Heldigvis har vi dårlig hukommelse her nord, elles hadde vi nok flyttet....






Da vi ikke tør håpe på mer enn en dag med sol i slengen, pakket vi sekken på kvelden og gikk på fjelltur. Da vi kom på toppen av Haugnyken fikk vi midnattsolen i ansiktet. Nydelig!!!



Her er det Melbu vi ser i bakgrunnen, bak våre nye venner...

Vi var alle enige om at det hadde vært en fin tur... ;-)

4 kommentarer:

Martes atelie` sa...

Det så jo bare helt fantastiks ut. Har bare vært en helg i Narvik en gang. På vinteren. Så bildene dine frister VELDIG til en sommertur.

Herlig med grillfest i hagen. Det er sooooommer!

Lynetmor sa...

Hei, så mange fine bilder :-) Var i Lofoten i fjor og spiste blant annet på klatrekafeen. Kjempe fint der. Håper dere får go vær flere dager :-) Ha en fin helg :-)

Unknown sa...

Nydelige bilder :) Var i Vestrålen tidligere i uka (mannen min er fra Melbu).

Det er så flott både i Vesterålen og Lofoten. Vi ferierer selv ofte i Lofoten da pappaen til mannen min var derfra, og vi har tilgang på hus der. Så lenge vi har den muligheten kjenner vi faktisk ikke noe større behov for å feriere andre steder.
Lofoten er vårt paradis på jord :)

Hilsen ho Eva fra Narvik :)

Anne Mette Lie sa...

Nydelige bilder! - og kos dere på Askøy! *vinker over til dere fra Sotra* God sommer!