lørdag 17. juli 2010

Never ending story (les; ferie).....


Denne nydelige quilten er enda ikke ferdig, men vi har fått vite at det lages til oss og Smineset! JEI!!! Gleder oss masse til det skal få ligge i vår nye Karlstad sofa... Det er svigermor som Quilter dette nydelige teppet.

Vi er fortsatt på Askøy, men i morgen går ferden videre til Lunde i Telemark hvor vi skal besøke familie og derfra videre til Danmark og Tivoli og Legoland!


Ferien i år virker nesten uendelig... Grunnen er selvsagt at vi har permisjon og ferie kombinert. Men om ikke lenge starter hverdagen for min del.  I begynnelsen av august skal jeg nemlig tilbake på jobb.


Gleder meg masse, men kjenner også at jeg er litt spent. Det er så lenge siden jeg har jobbet og jeg lurer virkelig hvordan jeg skal få tid til alt, jeg som har det såååååå travelt nå!?

Flaggvimpelen over er er fra Maileg og er kjøpt på AC Home på Askøy.

Min lille vakre skatt krever mye tid, men så er hun jo også til å spise opp... Hun skal heldigvis slippe å begynne i barnehage enda ett år. Bestemor er så snill å har meldt seg frivillig som dagmamma. Er så glad hun får enda ett rolig og avslappende år med hjemmekos ;-)


Klem ;-)

3 kommentarer:

Fra drøm til virkelighet sa...

Hei!
For ei skjønn, lita tulle!
Jeg kan tenke meg dere koser dere. Ta vare på denne tida, de blir så store så fort.
Ha en fin kveld videre.
Klem Elin

Høvebakken sa...

Det blir nok et kjempe fint teppe! Kos dere på ferie:)

Anonym sa...

Hva er det happy day greiene du har bilde av?? ,så bare så himla sjønt ut....!