lørdag 9. mai 2009

Endelig!....Da vi kjøpte huset var det to ting vi ikke var fornøyd med. Det ene var kjøkkenet (som vi pusset opp umiddelbart) det andre var at det var to bad og dusj i begge. Vi er alle VELDIG glad i å bade, undertegnede spesielt, så badekar har vært ett stooooort savn.
I går kom endelig badekaret på plass og hvilestilling med jordbær og Champagne (tulleutgaven) ble inntatt øyeblikkelig etter at siste rør var montert...

Det skal jo sies at det va en del begrensinger vi måtte forholde oss til. Toalettet stod litt nært og vi måtte derfor velge ett ganske kort badekar med bue (så det blir plass til å sitte på toan).

I morrest innviet prinsen karet og syntes det var helt fantastisk. Han har badet i balje og i grunnen vært vært fornøyd med det, men jeg tror han syntes dette var hakket bedre ;-)

Ønsker alle en strålende lørdag! :-)

6 kommentarer:

Mitt og Mine sa...

Først...er det ikke bare lørdag i dag? hihi...

Jeg kjenner følelsen av å endelig få badekar! Grattis - det ser kjempe bra ut! Høres ut som du innviet det på riktig måte!!

Vi fikk jo først badekar nå rett før jul og ungene har jo alltid bare badet i balje til de ble for stor for det. Badingen i badekaret er derfor ett stort høydepunkt for dem. Og for oss er det jo tidseffektivt når vi kan "hive" alle tre oppi samtidig! ;)

Håper formen er fin! Her nytes noen minutter i fred og fordragelighet. Mikkel sover og Jon og jentene er i bursdag....deilig :)

Fortsatt god helg!

Klem M

The Lavendar Room sa...

Fin blogg du har, med mange fine bilder...:)
Ha en fin dag!
-Julie

Guttemamma sa...

Så herlig at dere har fått badekar,kos dere!!

Lima sa...

Å så deilig!! Det så kjempe fint ut også, stilig badekar.
Ønsker meg badekar jeg også, men det er ikke plass på badet vårt :(

Anonym sa...

Så deilig å endelig få badekar!
Den gleden er stor!

Jeg savner det her i hos oss, men det er dessverre ikke plass, men det er et must senere!!

Ha en fin helg videre! :)

Anonym sa...

Grattis!
Kjenner igjen det der, vi fikk badekar i påska og det var stor stas!
Snuppa her i gården har også vært fornøyd med balje, helt til hun nå kunne legge seg flat og rulle rundt + plaske med bena, og alt samtidig! -visste nok ikke bedre, hehe!

Ha en god helg og kos dere videre med nytt badekar!