onsdag 13. mai 2009

Drømmen er....


... å bo i en Slettvoll butikk!.... Det fins ikke det sted i verden jeg synes er så lekkert som utstillingen hos Slettvoll. Her kan jeg gå rundt å drømme i evigheter, finne masse inspirasjon og kanskje koste på meg en pute eller en ramme.Men nå er det slutt. Slettvoll skal legges ned her i Bodø. Jeg har ikke følt meg spesielt berørt av finanskrisen, men føler nå at den virkelig har kommet innpå livet mitt nå (nå høres jeg i overkant flåsete ut, men dette er en interiørblogg og ikke Urix debattside...). Planen deres var egentlig å utvide butikken til over to etasjer, men banken ville ikke være med da møbelbransjen er så usikker. Jeg synes det er så utrolig trist.
Denne uka er det salg. Hele butikken skal selges ut. Det er nå man skulle hatt ubegrensede midler... (Av og til tror jeg nok jeg har det, til min kjæres store fortvilelse...). Det jeg kostet på meg i dag var en stor pute i dongeri og ett skjermbrett. Sistnevnte var egentlig ikke for salg vanligvis, men nå fikk jeg lov til å kjøpe ett. Lykke! Jeg har sett på disse mange ganger og ønsket meg ett for å skille litt mer mellom stue og kjøkken. Stoffet passer perfekt med møblene jeg har fra før og naglene er lekre synes jeg!
Blir vel kanskje en liten tur til innom på fredag tenker jeg... eller i morgen?


;-)

7 kommentarer:

Perlehvit sa...

Takk for koselig kommentar!!:)
Såklart du skal få linke;)

Slettevoll har mye fint ja! har en fin butikk her med masse inspirasjon! Fin pute du hadde kjøpt deg!:)

Miss.T sa...

Slettvold har utrolig masse fint !! jeg finner også masse inspirasjon i katalogene deres. Synd de skal legge ned.

Tiril sa...

Slettvoll har mye bra, så synd at de legger ned, ser du har mange flotte go`biter fra Lexington, flotte håndkle med monogram, de har jeg og, de er desverre gått ut, ellers ser jeg du har samlet deg mye fra Lexington som ikke finnes lenger.

jordbærpiken sa...

Hei! Så gøy at du fant veien til bloggen min slik at jeg fant din. Her var det koselig! Tragisk at Slettvoll legger ned hos dere! Her har de nettopp åpnet en butikk, men jeg har ikke vært der enda! Burde jo egentlig ikke innrømme det da, men jeg må vente med å la meg friste til vi har et hus å fylle opp. :)

Har lagt meg til som følger av bloggen din. Ha en herlig dag!

Anonym sa...

Slettvoll har så mye fint!
Og jeg vil ha alt!!!!

så synd at de skal legge ned i Bodø :(

Det var fint det skjermbrettet! Me like!:)

Mitt og Mine sa...

Du...jeg vil faktisk påstå at stuen din er som hentet ut fra en slettvoll katalog :D Super fin!

Men er helt enig - utrolig synd når favoritt butikker må legge ned pga finanskrisen... Vi har mistet ett par små butikker - utrolig leit.

Kjempe fine ting du kjøpte og ingenting er jo bedre enn å få ting på salg - uansett!!

Ha en fantastisk helg med både bursdag og nasjonaldag!!

Klem M

Anonym sa...

Gratulerer så masse med dagen idag!
Håper dagen blir bra og at du koser deg mye!

Bursdagsklem fra Line :)

P.S. Ha en kjempefin 17.mai imorgen!