onsdag 18. mai 2011

Hipp hipp...Bursdagen i går ble feiret i hagen med Champis, gode oster og hyggelig selskap... Da jeg stod opp om morgenen hadde min kjære laget til en nydelig kurv fylt til randen med alt jeg synes er godt. Vin, mørk sjokolade, oljer, sake, oster og godteri m.m. Prinsen min hadde kjøpt meg ett nydelig smykke med rosa "diamanter" og prinsessa hadde valgt kortet med Mikke Mus, eller MMMUUUUUUUUS som hun roper.

Utpå dagen fikk jeg 30 nydelige roser levert på døren og når mannen kom hjem fra jobb fikk jeg ett utrolig lekkert armband fra Tiffany....Lykke!

17. mai ble feiret sammen med hele den norske "kolonien" her. Vi hadde leid en tømmerhytte i en park og pyntet etter beste evne. Toget var kanskje ikke så langt og korpsmusikken kom fra en "getto-blaster", men stemningen var det ingenting å utsette på. 

Det var leker for store og små og masse deilig mat. For oss som er vant med temperaturer rundt frysepunktet på 17. mai, ble det å kle på seg bunad her i varmen helt uoverkommelig. Men vi pyntet oss etter beste evne likevel.  
 Til lykke med dagen!!!


3 kommentarer:

Martes atelie` sa...

Hurra for 17 mai...og hurra for deg! Herlige bilder og herlige gaver. Moro å følge dere over there..;)

heidi sitt ♥ sa...

Vel overstått både bursdag og 17. mai. Spennende med feiring utenfor Norge, da ")

farmor sa...

Ser ut som du hadde en god bursdag. 17 mai feiringen ser ut til å ha alle ingredienser en norsk feiring har. Koselig hytte i parken. Veldig bra med blogg, slik at vi så raskt kan få bilder av alle begivenheter.Kos dere i varmen. Her fryser vi i grå/regnværet.