søndag 15. mai 2011

Fort Worth/ Dallas


Vi har visst kommet til ett punkt hvor vi har sluttet helt å gå på nattklubb og heller tar bilder av dem på dagtid..... 

 Denne helgen har vi vært i Fort Worth og Dallas. Disse to byene ligger rett ved siden av hverandre. (Vi bodde i Fort Worth).

Sentrum i Fort Worth er kjempekoselig med masse gode restauranter. Vi endte opp på en italiensk sjømatrestaurant på kvelden fredag. Maten var nyyydelig og begge barna sovnet ved bordet.

På lørdag dro vi på shopping først i Fort Worth hvor jeg fant meg en nydelig kjole på en fantastisk butikk som heter Anthropologie. Kjolen skal brukes på 17. mai, da jeg ikke tør satse på at temperaturen tillater bunad...Deretter bar ferden til Galleria Mall i Dallas hvor jeg hadde som mål å finne en kjole til ett bryllup jeg skal i sommer. Bryllupet skal være i Roma og jeg gleder meg helt vilt!! Etter masse løping og ett par nær-gi-opp-opplevelser fant jeg endelig kjolen på en annen ny favoritt butikk jeg har funnet "over here" som heter Club Monaco. Her er det rett å slett så mye lekkert at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne...Etter en ellevill shoppingmaraton med to sure små eg en halvsur stor på slep, bar ferden videre til Six Flags over Texas som er en stoooor fornøyelsespark, med masse skøy for både store og små... Vi hadde i sjans å komme gjennom alt på en dag, så vi må nok tilbake hit om ikke så alt for lenge... 

(Ps. i morgen fyller jeg 30 år....:)
5 kommentarer:

Anneli sa...

Så mye spennende du opplever!
Gleder meg til å følge deg videre "over there" :)
Gratulerer på forhånd med stordag i morgen! Håper dagen blir perfekt :) Kos deg!
Klem fra meg

Tove sa...

Det er så kjekt å lese alt du skriv om opplevingane familien din har "over there"!!! Her i Noreg er det snart 16.mai, så då vil eg få gratulere deg så mykje med 30-års dagen din!!!

PS! Gler meg allereie til neste innlegg...

Anonym sa...

I like the helpful info you provide in your articles.
I will bookmark your blog and check again here frequently.

I'm quite certain I will learn many new stuff right here! Good luck for the next!
My page > http://www.yourtobaccosstore.com

Anonym sa...

I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours.
It's pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.
Also visit my site :: golden virginia

Anonym sa...

I couldn't resist commenting. Perfectly written!
Feel free to surf my webpage : mac baren mixture