tirsdag 8. februar 2011

Det vil helst gå godt til slutt...

... og det gjorde det denne gangen også. Vi fikk i siste liten kjøpt oss en ny billett via København og Chicago og kom oss til Dallas bare to timer etter opprinnelig plan! Vi var utrolig slitne da vi landet klokken elleve på kvelden (eg. kl 6 på morgenen for oss), og skulle sette oss i leiebilen og kjøre i en og en halv time... Jeg sovnet hvert minutt og priser meg enda lykkelig for at ikke mannen gjorde det samme. Samtalen vi førte i den bilen skulle for øvrig vært tapet. For å bidra til at ikke alt endte i katastrofe, utviste jeg en enorm interesse for forskjellige skilt vi kjørte forbi som for eksempel Dairy Queen som jeg tror jeg klarte å holde en samtale på i rundt 10 minutter. Helt meningsløs selvsagt...Bildene her er tatt i en fantastisk butikk som heter Williams-Sonoma. DE kan sine saker når det kommer til mat og kjøkkenutstyr! 

Vel fremme ble vi innkvartert hos gode venner og stupte rett i seng. Med tanke på den siste tids elendige vær i landet, var vi utrolig heldige. Vi våknet til 20 grader og sol og fikk utrettet en hel maraton i løpet av fredagen. To barnehager og en skole ble sjekket ut, bankforbindelse opprettet, litt shopping og blåbærpannekaker med mapelsirup inntatt med stor andektighet. Huset ble tatt i nærmere øyesyn og bil kjøpt. I tillegg var vi på kaffe-besøk hos tre venner rundt om kring i byen. Phuuu...


Deretter dro vi tilbake til Dallas hvor vi rakk en snartur innom ett helt fantastisk shoppingsenter (Galleria mall) hvor jeg endelig fikk gått inn på en helt vaske-ekte Pottery Barn (du vet du er interiørinteresert når det er foran her du skal ha tatt ditt "turist-se-hvor-jeg-er-bilde"). For en "landsens" jente som meg er det STORE forhold "over there", og jeg ser med skrekk på å kjøre på egen hånd rundt i trafikkmaskiner med ett virr-varr av bruer og filer og lys og i det hele tatt... Men det må jeg bare lære meg først som sist for jeg har nemlig tenkt å frekventere diverse shoppingsenter hyppig!

Det blir litt langt mellom innleggene, men det er rett å slett veldig hektisk just nu & jeg kommer sterkere tilbake når min daglige okkupasjon består i å være homemaker (det var det jeg fikk beskjed om å skrive som yrke på sønnens skolesøknad, mens mannen, som kjenner meg og de røde sokkene mine, kikket nervøst fra side til side...).

Klem :-)

9 kommentarer:

Casa di Caro sa...

Så spennende tider dere har foran dere!! Gleder meg til å følge med på opplevelsene deres "over there" :-)

Mitt ☆ Mine sa...

Gleder meg sånn til dere kommer! Da vil jeg høre ALT om det store utland!!

Klem

heidi sitt ♥ sa...

Høres spennende ut å gjøre noe helt annet for en stund. Lykke til med alt som skal ordnes...det går helt sikkert fint ")

Lise sa...

Så herlig! Misunner deg en tur til Pottery Barn! "Mall's" er bare verd en tur i seg selv "over there". :-) Kos deg!
Lise

Anonym sa...

Ser SÅ for meg deg som får beskjed om at din tittel er «homemaker», hehe.

Anna sa...

Hihih!
Skal bli spennende å følge deg videre på ferden!

Klem Anna

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Åh, va härligt! Jag vill också dit...igen :-)

Spännande!

Må så gott!
Kram Lina

Anette Willemine sa...

Høres ut som dere hadde en fin tur. Tenker det var spennende å få sett stedet dere skal bo på. Nå skjønner jeg godt du har mye å tenke på. :)

Klem,
AW

elisabeth sa...

herlig - gleder meg til å følge deg videre! Lykke til - hilsen tidligere molly :-)