fredag 14. januar 2011

Too much going on...
Bildene er hentet fra ELLE DECOR og er fra Meg Ryans hjem i Martha's Vineyard, Massachusetts. Texas stilen er nok "litt" annerledes, men jeg tror det er denne jeg vil gå for uansett.... :)


Her i gården skjer det rett og slett så mye for tiden, at jeg vet nesten ikke hvilket bein jeg skal stå på... Søknader, offentlige dokumenter, oversetting av papirer, vaksiner, flyttebyrå, vaskebyrå og slik kunne jeg fortsatt til det kjedsommelige.

Men heldigvis går det fremover. Huset er utleid til en svært hyggelig liten familie og ting faller sakte men sikkert på plass.

Selv om flyttebyrået pakker ned alt for oss, kreves det en del forberedelse. Blant annet kan det være greit å gå gjennom alle roteskuffer og skap. Litt kjedelig å stå i Texas og pakke opp ødelagte penner, emballasje og tomme lightere... Uff...

God helg!

2 kommentarer:

Anna sa...

Hei, å gratulerer med flytt!! Høres MEGET spennende ut...kunne tenkt meg dette jeg også...er sikkert ikke aleine om det da!!
Likte meg her inne så jeg ble like godt følger ;o)=

Klem Anna

Line sa...

hei!! superkoselig blogg du har!! kom over deg via bloggen til en venninne, hundremeterskogen!! spennende med flytting til USA!! Heldige dere er!! Gleder meg til å følge deg videre!! Klem L