fredag 28. mai 2010

Massiv planlegging


Om en uke eller to skal jeg igjen reise nordover til Smineset. I den anledning driver jeg med interiør-planlegging i stor stil. Lånte møbler skal ut og egne møbler inn. Jeg har kjøpt to lamper fra House Doctor (som på bildet over) som skal henge over spisebordet.

Jeg skal bestille en del møbler fra Ikea. Blandt annet to Karlstad sofaer med langt trekk.


I spisestuen skal jeg bestille spisebordet Norden i hvitt som kan slås ut til hele 266 cm! Så langt så vel.... Problemene starter når jeg skal velge stoler til spisestuen. Her hadde jeg i utgangspunktet tenkt å velge stolen Nils (uten armlener langs siden og med armlener på hver ende), men jeg er redd den ikke er god å sitte i pga den korte ryggen. Noen som har erfaringer?

Ett annet alternativ er denne hærlige plaststolen langs langsidene og en stoffstol med langt trekk på hver kortside. Evt stoffstoler med kort trekk på langsidene i stedet for plaststolene....


Uff!!! Setter stor pris på hjelp og råd! ;-)

God fredag!!

5 kommentarer:

små og store drømmer sa...

Jeg har prøvesittet de og syntes de var veldig gode.
Grunnen til at vi ikke kjøpte de var fordi jeg syntes de virket litt lavere enn normalt og derfor ville bli feil i forhold til bordet.
Men det kan hende høyden blir riktig når man har et IKEA bord til :)
Også kan det jo hende jeg tar helt feil også da, at de faktisk ikke er noe særlig lavere.

Lykke til! Ser ut som det kommer til å bli kjempekoselig.
Jeg ville nok godt for Nils rundt hele bordet og armlener på endene.
:)

Mitt og Mine sa...

Halloen kjære du...Og takk for sist!! Er fremdeles litt i bryllupsbobla og vil ikke ut av den...;)

Angående stolene så synes jeg at plastikstolene var kanontøffe - og står godt til de tøffe lampene (som forøvrig står høyt på min ønskeliste også). Tror det vil blir fint i kombinasjon med stoff stoler på enden...Men omvendt går jo også an.

Ok...back to work...

;)

tinemari sa...

Heisann, jeg klarer ikke helt å huske hvordan Ivar var å sitte i, men jeg valgte selv henriksdal etter en runde med prøvesitting. De er i allefall veldig gode å sitte i. Trekkene holder seg også fint på plass selv om de er mye brukt av både små og store. Og de plaststolene er jo så fine! Mener og huske at også de var ganske gode å sitte i, men nå er det en stund siden vi var på IKEA og vi prøvde ganske mange stoler.... :)

Skal forresten også bestille meg Karlstadsofa, men siden også jeg holder til i nord så må det nok vente litt til så jeg får flere og bestille sammen med. Synes frakten blir litt vel høy kun for en sofa.

Lykke til med stolvalget, du blir nok fornøyd uansett hva du velger!

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Hej!

Kan tyvärr inte hjälpa dig med stolarna, men "Nils" är himla snygg...synd om den inte är skön att sitta i!
Bordet "Norden" är helt suveränt, jag har haft ett. Ioch med att det är 1 meter brett så kan man duka med stora tallrikar utan problem! Och snyggt är det också :-)

Ha det gott!
Kram Lina

Anonym sa...

Hei .

Har Ghost stolen fra Kartell, nydelige å sitte i , enkle å holde reine:-)
Har sett exakt like på Living for brøkdel av prisen. Dette dersom du ønsker armlene, ellers er Tobias stolen knall. Passer godt til bordet.
Plastic fantastic sier jeg:-)

M