fredag 29. januar 2010

Endelig fredag og juletrær til besvær!


Da var det sannelig fredag igjen... Ukene flyr! Vi har hatt besøk av gode venner fra Trondheim og barna startet dagen i dag med å pynte (og spise) deilige muffins.Det er grisekaldt ute og en liten tur på Joker (50 m bort i gata) var en prøvelse. Jeg angret hele veien bort og kunne knapt se to hus av gangen... Pyton når det blåser iskald snø fra alle kanter!Oppi dette hærlige været er det selvsagt dagen for henting av juletrær. Jeg ser søppelbilen alt for sent, gir likevel alt og løper rundt huset for å hente juletreet, som er frosset fast i en snøhaug(!), banner (høyt) og løper rundt huset igjen, bare for å konstantere at det hadde uansett vært for sent..... Banner igjen og forbanner min kjære som ikke har gjort jobben sin som søppelansvarlig (Vet ikke helt om han er klar over at det er en stilling han er utnevt til, men det er han i alle fall!). Så da kan vi gå nok en sommer i møte med juletreet i hagen og barnåler på plenen langt utover høsten. Det er nemlig ikke første gang dette skjer!!!

God helg fra en smule forsurnet husfrue! ;-)

8 kommentarer:

Lise ♥ sa...

God helg i uværet! :)

Dronning Maud sa...

fikk lyst på noe søtt nå:)nyt helgen!veldig fin lykt du har:)

Tove sa...

Du får gjere som nokre eg kjenner: nabolaget tek med seg alle dei visna juletrea sine og lagar stort bål på eit jorde! Så har dei på seg godt med kle, full piknikk-korg og feirar at jula er kasta ut!

Mitt og Mine sa...

Se der ja! Muffins på dere også ;)

Været dere har nå høres jo helt forferdelig ut. Blitt kaldt her også igjen...-15 grader...brr, men ikke vind og snø!

Så gøy at du har funnet deg kjole!!! ;))

Forever Love sa...

Mmm fine fristende bilder!
Jeg måtte smile litt da jeg leste innlegget spesielt irriterende siden det er en annen sin stilling:)

Håper dere blir kvitt det en gang, Jonsok kanskje?:)

Ha en god helg i kulden.

Klem fra Tonje

Lyst på livet sa...

Haha...håper du har blitt blid igjen og innfunnet deg med juletre i hagen. Tror jeg skal kaste ut det som står på låven i dag jeg...sukk....det er ikke ei barnål igjen på det!

Klem og god helg .-)

Åshild sa...

Hei:o)

Sååå kjempe godt ut med muffins!!
Fint hus du har:o)
Ligger en utfordring til deg inne på min blogg.
Ha en fortsatt fin helg:o)

AnnaJohanna sa...

Må nesten le når jeg leser dette med juletreet. Kjenner meg SÅÅÅ igjen! Synes at mannen bør ta det som en selvfølge at det er hans jobb å kvitte juletreet..hihi.. Det værste er at jeg tror ikke mannen min hadde enset om juletreet hadde ligget bakom huset og modnet til St.Hans bålet... ;-) Tross en litt kjedelig strat på helga, håper jeg du har hatt det flott!!
Ha en herlig søndag!!

Klem Johanna