torsdag 14. januar 2010

Barista!Til jul fikk vi kaffemaskin fra min mor og stefar. Utrolig deilig å kunne være ens egen Barista uten å kunne noen verdens ting om kaffe.

Kaffen er utrolig god og det fins masse forskjellige sorter og velge mellom.
Vi kjøpte inn litt av alle og er nå i full gang med å teste ut hvilke typer vi liker best, noe som ikke er helt risikofritt. Min kjære (som er ingen stor kaffedrikker i utgangspunktet) har lagt sin elsk på espresso med litt sukker i, hvilket fører til noen små skjelvetokter innimellom...
Maskinen tar liten plass og er smal og lekker.... I like!!!

Tusen takk!!! ;-)

8 kommentarer:

Drømmedama sa...

Slit'an med kaffemaskin, den var lekker og elegant. mannen min og har lagt sin elsk på espresso m. sukker (helst brunt). Når vi er ute på kafe ol. spør jeg alltid om sukker og får som regel disse små sukkerposene med brunt sukker som jeg tar med meg hjem. Synes det er litt ok å legge en sånn pose på asjetten når jeg serverer espresso. Ha en fortsatt god kveld. Klem

Anonym sa...

Hei!

Vi fikk også kaffemaskin fra Nespresso til jul. Fikk også en separat steamer fra nespresso, aerissimo+. Deilig med cappucino og latte innimellom, anbefales!

Flott blogg du har!

Marit:-)

Vigdis sa...

selv har vi en nespresso maskin og mange forskjellige kaffesmaker,sterke og milde.
Har altid melk til,dvs kokt melk som blir skummet opp med brunt sukker.
Pleier å ta en liten og stor kopp(mengden av kaffe jeg skal ha)og tar dette i et krus med ca 1dl *skummet* varm melk m/brunt sukker.

Vigdis sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tomines hjem sa...

hei hopp!! høres ut som dere er der vi er.. jeg elsker maskinen som jeg faktisk vant hos Villa Creme, men min mann må tvinges i litt for kosens skyld... Fordi JEG synes det er så koselig å drikke kaffe.. herremin.. hoho.. god helg kjære deg..

ANETTESHUS.COM sa...

Wow! Så flott kaffemaskin! Likte designet!

Ha en riktig fin helg!

Klem
Anette:)

No42D/Marit sa...

Fikk nettopp identisk maskin selv! Åh som vi koser oss om morgenen! Liker spesielt godt at modellen matcher KitchenAid maskinene så godt:)
Ha en fin lørdagskveld,
Klem

pensjonat frua sa...

Kjempestilig kaffimaskin :-)
Vi fikk og det til jul, er sååå gøy! Nå liker jeg kaffi!!!!