lørdag 4. oktober 2008

Hærlige helg!

Her i huset skjer det i grunnen fint lite for tiden. Hagemøbler flyttes inn og løvet dekker snart hele plenen. Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal rake ett eneste løv før trærne er "tomme" og det ser ut til å ta sin tid...Oliventreet, min store stolthet! Jeg som aldri har fått til en plante, har endelig funnet en jeg klarer med. Treet vokser og trives og blir bare finere og finere. Det holdt på å stryke med til å begynne med (og mine planer om å være selvforsynt med oliven så ut til å bli med drømmen...) men så kom det seg igjen da jeg begynte å gi det vann. Jeg hadde fått for meg at det ikke trengte så mye vann, da det ser så tørt ut i bakkene hvor de dyrker oliven... Men det viste seg at jeg tok skammelig feil og at det trenger utrolig mye vann!
Under er utsikten fra "Lysthuset" på Pelle Molins Plass nedenfor huset vårt...Ønsker alle en super lørdagskveld! ;-)

5 kommentarer:

tinemor sa...

Ønsker meg et oliventre jeg å.
Nydelig utsikt fra Lysthuset!
Ha en fin lørdagskveld!

Anniche ♥ sa...

Ja, det er jammen ehrlig med helg .
Her blæser det som bare det - og jeg måtte å ut å redde sommergleder som ikke var tatt inn .... Deriblant mitt oliventre også. Er skeptisk til hvordan det vil like seg inne ...men ,vi får se .

Fine bilder fra deg , god helg!

Torilpia sa...

Så spennende med oliventre - det har jeg fortsatt til gode .. :o)

Har noe til deg på puslespillbloggen min :o)

Du får ha ei fortsatt fin helg!

A-mora sa...

Det er det jeg har gjort feil med oliventreet mitt da skjønner jeg. Har mistet alle bladene etter jeg tok det inn. Nå skal jeg begynne og gi det mere vann. Ha ei fin helg

Bak en Sky sa...

Så mye fint du har vist siden sist jeg var her!Oliventreet ditt er kjempe fint da!Tror ikke jeg tar sjansen på et slikt jeg. Jeg er ikke akkurat kjent for mine grønne fingre!;)Alt har bare en tendens til å dø ut!!!....uff......må nok holde meg til ildtopper og orkideer!

Håper du får en super søndag;)
Lykke til med plenen. Jeg er så utrolig glad vi har en egen vaktmester som tar seg av slike ting!!;)Men det er jo litt koselig å holde på i hagen også da kan jeg tenke meg!