mandag 25. juli 2011

When in Rome...


Det begynner å bli en stund siden vi var i Roma, men her har det rett og slett vært besøk og stormende jubel hele tiden. I dag dro siste besøket og om en uke skal vi flytte inn i nytt hus. (Hvor vi forhåpentlig vis skal bo en stund...). Om en uke og 1 dag (!) kommer nytt besøk, så det vil si at jeg må planlegge flyttingen godt slik at jeg kan gjøre det på ett døgn. Skal tro om det er mulig?

Men tilbake til Roma (I wish!). Anledningen var bryllupet til min barndomsvenninne. Jeg og mannen min dro uten barn, så jeg kunne utføre mine plikter som forlover uten to stykk hengene bokstavelig talt i skjørtene mine, og slik at jeg og mannen min kunne være skikkelig turister.

Vi nøt hver en dag, med masse god mat, utrolige attraksjoner og severdigheter og nydelig vær. I vatikanet så vi faktisk Paven (!) og vi valgte å ta en guidet tur, noe jeg anbefaler alle å gjøre. Det er så utrolig mye å se at det blir helt overveldende uten.
 


Bryllupet var nydelig. Brudeparet hadde leid en villa litt utenfor Roma og det kunne ikke vært mer idyllisk om man hadde prøvd. Olivenlunder, bølgende landskap og selvsagt nydelig mat og vin.

 

Vi bodde på ett hotell i byen som heter Aldrovandi Villa Borghese og som jeg anbefaler på det sterkeste. Utrolig lekkert og sjarmerende, med en nydelig bakhage med basseng og restaurant. When in Rome, do as the Romans...


Ingen kommentarer: