tirsdag 30. november 2010

Adventskalender


Da var det den tiden på året igjen. Kribling hver dag over hva-for-noe spennende som befinner seg i dagens lille pakke. Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var en vitaminpille og ett eller annet ergonomisk korrekt utviklet for å fremme språkutvikling eller annet viktig, men det er nok (i år som i fjor) en liten marsipangris og annet helsebringende. Det er vel å anbefale å starte dagen men ett lite juletre av marsipan, eller?

Jeg hadde selvsagt store planer, inspirert av en venninne av meg, om å lage aktivitetskalender i år. Men i dag (godt utpå dagen) var det laget svært få kreative lapper med gode aktiviteter og jeg kjente at tiden var knapp og inspirasjonen like så...

Om jeg kommer på en fantastisk aktivitet i morgen, skal jeg putte en liten lapp i pakken...

5 kommentarer:

Natalie sa...

Flott kalender! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den? :)

~Natalie~

Loppeline sa...

Hehe;) Skal være litt usunn i jula;)
God 1.des til deg!
Loppeklem

FlorasFrue sa...

Fin kalender! Jeg brukte også de eskene, helt genialt! De små hadde akkurat plass til en twist eller to:)
Ha en fin dag
Kjersti

Jannes lille sted sa...

Hei♀
Så flott kalender!
Lurte på en liten ting. Har prøvd meg på disse sjokoladecookiesene som du har lagt ut oppskrift på her, men de blir veldig annerledes fra de du har bilder av her. Ser nesten ut som om det er smør som siver ut av deigen før de er ferdig stekte, hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg har brukt smelta margarin. Noen tips til hva jeg gjør galt?

Klem Janne Merethe

Anonym sa...

hvorfor ikke:)