søndag 18. april 2010

Askestuck i Casa Kæks!I går skulle vi sagt adjø til Gran Canaria og Casa Kæks (som er det vi kaller feriehuset) og reist hjem til gamlelandet, men som vi alle vet ble ikke det noe av. Vi sitter fortsatt i Casa Kæks og her sitter vi godt i alle fall i to uker til.

Ferien blir mao litt lengre enn først antatt. Når sant skal sies er ikke dette det værste stedet og bli stuck og folk viser sin "medfølelse" med kommentarer ala "bu-fucking-hu" og lignede.....

Jeg skjønner selvsagt at settingen ikke akkurat åpner for ekstrem medfølelse, men når sant skal sies er det noe litt ubehagelig med å være på en (øde!?) øy langt ute i havet uten å vite når og hvordan man skal komme seg hjem.To be continued..... ;-)

7 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

kos dere videre... dette så herlig ut!!
klem

Roka Design sa...

Hmmm...skulle ønske det var jeg som var "aske-fast":):)
Nyt det så lenge det varer:):)
Klem

SynnePynne sa...

Nydelig lita jente på bildene.
Nyt ferien og sats på mange askedager...

Synne

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Men oj! Ja, vad gör man? Konstig känsla! Hoppas att det ordnar sig för er så snabbt som möjligt, men passa på att njuta ändå :-)

Må så gott!
Kram Lina

Anonym sa...

For et nydelig sted dere har leid. Kan jeg være så frekk og spørre hvor man får leid dette huset. Så bare helt fantastisk ut!!!!

Frk Ligaard sa...

Hei!

Ser at du har en Nespresso-maskin, håper du er fornøyd med denne. Hvis du sender meg din postadresse vil du gratis motta en oppmerksomhet fra Nespresso. Ved spørsmål kontakt kari@polhem.com.

Vennlig hilsen Kari

Anonym sa...

Hello,

wat for wonderful eys.
Yor blog is very fenomenal.

greatings send you Conny