tirsdag 2. juni 2009

Fotomodell...


I dag har jeg vært fotomodell (dog noe motvillig...). Vi har vært i studio og tatt bilder av lillemann og magen og storemann og magen osv osv.... Hodet mitt kom med på noen av bildene, men skal klippes vekk med hard hand! Om det er mulig å få vann i hodet (vannhode?), så tror jeg jeg har fått det.... I alle fall litt... Ser rett og slett ikke bra ut...Må si at jeg forstår godt at de sliter litt i "...next topmodell" når de henger etter ett ben med en liten fille rundt livet og sultene aligatorer (eller lignende) glefsende under seg... Hvordan i alle dager er det mulig å posere under slikt press når jeg har trøbbel med å "få med meg øynene" når jeg skal smile....Men lillemann egner seg utrolig godt som modell. Vi fikk noen kjempeflotte bilder av han som jeg gleder meg til å få fremkalt.
Kanskje ett av dem skal få komme i denne rammen?
Klem ;-)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Morsomt å gjøre sånt noen ganger da! :)
Og jeg tror at bildene ble veldig fine, man er alltid så selv kristisk når det gjelder sånt!

Ha en fin tirsdagskveld! :)

Klem Line.

Guttemamma sa...

Vi får vel se..??

Maja sa...

Bildene ble sikkert bra tenker jeg;)
Morsomt var det helt sikkert;)
Klem fra Maja

Tiril sa...

Det er utrolig med ungene, de er så naturlige, datteren min begynte som brudepike på brudeshow bare 2år gammel, det var så lett for henne som bare det, men når hun gikk visninger i 10-12 års alderen , å begynte å speile seg i alle butikkvindu hun gikk forbi, da var det påtide å sette foten ned, ikke var hun så naturlig heller lenger.Så bildene til lillemann blir nok bra

Jannicke sa...

Så gøy å være fotomodell for en dag!!
Kanskje vi får en lite titt??

Uansett : Ha en fortsatt fin uke!
Klem J.

Anonym sa...

Mye vann i kroppen for tiden da eller, hehe? Bildene blir nok bra, og ære være alle redigeringsprogrammer! -da får man det stort sett som man vil!

Karna sa...

Rett og slett hater å bli tatt bilde av, og ikke minst se sannheten i øynene etterpå...nei da er det mye bedre å stå bak kamera.

Bildene kommer nok til å bli flotte, har sett noen slike før og de er jo bare nydelige. Ikke minst fine minner å ha om 20 år også...

Anettes hus sa...

Oj, oj, høres spennende ut med photoshoot!!!

Så flott blogg du har!

Klem Anette:)