Da ble middagsplanen til slutt satt ut i live... Forretten ble som på bildet over og var kanskje det aller beste med hele kalaset....
Til hovedrett serverte vi laaaaaangtidsstekt lammelår (ca 7 timer på 90 grader) med soppstuing, hasselbakte poteter, rotgrønnsaker og rødvinssaus.

Til dessert lagde jeg tyttebærmarengs som jeg serverte med vaniljekrem med litt cognac og multer... Marengsen ble akkurat passe sprø utenpå og litt seig inni...
Yummi!
Etter desserten gikk det i Irish og sjokkis ut i de sene timer....
God helg!
Mhm, så godt det så ut:)
SvarSlettKlem:)
Mmmmm, vann i munnen!
SvarSlettDu virker som en veldig dyktig kokk.
Ha en superfin helg. :)
Dette både så og hørtes veldig godt ut! Salmalaksen er fin. Har nettopp kjøpt deres kokebok med Eyvind Hellstrøm. Mange spennende oppskrifter der.
SvarSlettGod helg!
Anna
Dette både så og hørtes veldig godt ut! Salmalaksen er fin. Har nettopp kjøpt deres kokebok med Eyvind Hellstrøm. Mange spennende oppskrifter der.
SvarSlettGod helg!
Anna
Ahh, hørtes ut som en vellykket kveld <3 Du er nok en strålende vertinne;)
SvarSlettHa en flott lørdag!
Klemmer
Mmmmm, ser jättegott ut!
SvarSlettHa en trevlig lördagskväll, kram Lina
Dette så flott ut! Inspirerer til å prøve litt mer selv.
SvarSlettha en fin kveld
mvh
Lise
Så kjempe godt ut:)
SvarSlettHar lyst til å prøve å lage denne retten.
Lurte på om du lyst å dele oppskriften på lammestek med tilbehør med oss.