onsdag 18. mai 2011

Hipp hipp...



Bursdagen i går ble feiret i hagen med Champis, gode oster og hyggelig selskap... Da jeg stod opp om morgenen hadde min kjære laget til en nydelig kurv fylt til randen med alt jeg synes er godt. Vin, mørk sjokolade, oljer, sake, oster og godteri m.m. Prinsen min hadde kjøpt meg ett nydelig smykke med rosa "diamanter" og prinsessa hadde valgt kortet med Mikke Mus, eller MMMUUUUUUUUS som hun roper.

Utpå dagen fikk jeg 30 nydelige roser levert på døren og når mannen kom hjem fra jobb fikk jeg ett utrolig lekkert armband fra Tiffany....Lykke!





17. mai ble feiret sammen med hele den norske "kolonien" her. Vi hadde leid en tømmerhytte i en park og pyntet etter beste evne. Toget var kanskje ikke så langt og korpsmusikken kom fra en "getto-blaster", men stemningen var det ingenting å utsette på. 

Det var leker for store og små og masse deilig mat. For oss som er vant med temperaturer rundt frysepunktet på 17. mai, ble det å kle på seg bunad her i varmen helt uoverkommelig. Men vi pyntet oss etter beste evne likevel.  




 Til lykke med dagen!!!






mandag 16. mai 2011

Hurra for meg som fyller mitt år....



Da var jeg 30 gitt...
Dagens skal feires i all enkelhet med litt Champis og jordbær. Til helga reiser jeg og mannen på helgetur og da skal vi feire både meg og han (han fyller år 1. juni).








søndag 15. mai 2011

Fort Worth/ Dallas


Vi har visst kommet til ett punkt hvor vi har sluttet helt å gå på nattklubb og heller tar bilder av dem på dagtid..... 

 Denne helgen har vi vært i Fort Worth og Dallas. Disse to byene ligger rett ved siden av hverandre. (Vi bodde i Fort Worth).

Sentrum i Fort Worth er kjempekoselig med masse gode restauranter. Vi endte opp på en italiensk sjømatrestaurant på kvelden fredag. Maten var nyyydelig og begge barna sovnet ved bordet.

På lørdag dro vi på shopping først i Fort Worth hvor jeg fant meg en nydelig kjole på en fantastisk butikk som heter Anthropologie. Kjolen skal brukes på 17. mai, da jeg ikke tør satse på at temperaturen tillater bunad...



Deretter bar ferden til Galleria Mall i Dallas hvor jeg hadde som mål å finne en kjole til ett bryllup jeg skal i sommer. Bryllupet skal være i Roma og jeg gleder meg helt vilt!! Etter masse løping og ett par nær-gi-opp-opplevelser fant jeg endelig kjolen på en annen ny favoritt butikk jeg har funnet "over here" som heter Club Monaco. Her er det rett å slett så mye lekkert at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne...



Etter en ellevill shoppingmaraton med to sure små eg en halvsur stor på slep, bar ferden videre til Six Flags over Texas som er en stoooor fornøyelsespark, med masse skøy for både store og små... Vi hadde i sjans å komme gjennom alt på en dag, så vi må nok tilbake hit om ikke så alt for lenge... 

(Ps. i morgen fyller jeg 30 år....:)