fredag 28. mai 2010

Massiv planlegging


Om en uke eller to skal jeg igjen reise nordover til Smineset. I den anledning driver jeg med interiør-planlegging i stor stil. Lånte møbler skal ut og egne møbler inn. Jeg har kjøpt to lamper fra House Doctor (som på bildet over) som skal henge over spisebordet.

Jeg skal bestille en del møbler fra Ikea. Blandt annet to Karlstad sofaer med langt trekk.


I spisestuen skal jeg bestille spisebordet Norden i hvitt som kan slås ut til hele 266 cm! Så langt så vel.... Problemene starter når jeg skal velge stoler til spisestuen. Her hadde jeg i utgangspunktet tenkt å velge stolen Nils (uten armlener langs siden og med armlener på hver ende), men jeg er redd den ikke er god å sitte i pga den korte ryggen. Noen som har erfaringer?

Ett annet alternativ er denne hærlige plaststolen langs langsidene og en stoffstol med langt trekk på hver kortside. Evt stoffstoler med kort trekk på langsidene i stedet for plaststolene....


Uff!!! Setter stor pris på hjelp og råd! ;-)

God fredag!!

tirsdag 18. mai 2010

Duken...



Mange har spurt hvor duken i forrige innlegg er kjøpt. Svaret er Kid og den finnes også i blått og beige. Me Løve!!! ;-)


Løp og kjøp ;-)

mandag 17. mai 2010

Happy birthday to me....


I går (16. mai) hadde jeg bursdag og ble 29 år for 1. gang ;-)





Jeg feiret med familie og gode venner natt til i går og ble vekket av min kjære og mine to skatter med frokost på senga og pakke. Og hvilken pakke! Den O`store absolutely fabulous Kitchen Aid!!!





Min kjære har fått med familien på spleiselag og jeg er fortsatt helt målløs og sitter her i sofaen og ser stjålent på my precious..... Tenk at den er min!?



Tusen takk til alle for en helt fantastisk gave og en utrolig flott dag!



Ønsker alle en strålende 17. mai!
(Måtte poteten forbli i skjeen og softisen smake like godt som alltid! ;-)

torsdag 13. mai 2010

Hjemme hos....




.... min gode venninne ser det slik ut!



Hun bor i ett nydelig lite hvitt hus fra tidlig 1900. Kjøkkenet er i moderne minimalistisk stil, men elles bugner det av sjarmerende ting og søte detaljer!





Noen bilder er fra stua og andre fra spisestuen. Alt er like koselig. Det skal sies at disse bildene ble knipset da vi hadde jentekveld hos henne for litt siden, så hun har ikke stylet til ære for fotografen.... Hun har det faktisk så koselig til  vanlig! ;-)




Tusen takk for lånet av hjemmet! ;-)

God natt! ;-)

onsdag 12. mai 2010

No livnar det i lundar....


Det har ikke skjedd de helt store ting i stua vår....

Endelig er det vår!!!



Bare for å oppklare en det først som sist... Vi har ikke vært askefast helt frem til nå! Vi kom hjem for to uker siden og var hjemme nesten ett helt døgn (!) før vi dro videre nordover i konfirmasjon.


Dette bildet er tatt utenfor konfirmasjonlokalet 2. mai. Våren var ikke kommet helt igang her...

Dette er nok den lengste bloggpausen jeg har hatt noen gang. Jeg kom visst helt ut av det etter fire uker med late dager i sydenland, men Himmel og hav hvor hærlig vi hadde det!




Min nye nydelige duk! Det har kommet en ny utrolig flott interiørbutikk til byen som selger Riviera Maison i all hovedsak + noen andre merker. Kjøpte denne duken der og elsker den hærlige komboen av lin og dongeri-look! Butikken heter Hos oss.
Det var litt nedtur å komme hjem til sludd og kulde, men heldigvis er våren endelig på vei! Nå ser vi frem til bursdag (min!!) og 17. mai feiring og ikke minst bryllupet til svigersøster alias Mitt og Mine.




Tudelu!!! ;-)