fredag 26. juni 2009

Huset til ei venninne....



Jeg har lenge tenkt å vise det utrolig flotte hjemmet til ei god venninne av meg. I dag fikk jeg endelig sneket med rundt og tatt litt bilder både ute og inne. (Jeg spurte selvsagt pent om lov...).


Dette bildet er av uthuset. Dette er ikke renovert men er utrolig sjarmerende. Porten har tidligere stått i innkjørselen og skal forhåpentligvis snart tilbake dit.

Huset er fra tidlig 1900 - tall og er nydelig renovert.
I spisestua står et nydelig skap som er malt i en sort/mørkebrun farge. Herlig kontrast til de gamle veggene og møblene er Ghost stolene fra Kartell.



Hagen er ett kapittel for seg og jeg kunne nok vist uendelig mange bilder av alle blomstene og buskene... Her er noen...

Som dere ser er været nydelig her i nord og vi nyter late dager i sola...

Klem :-)

fredag 19. juni 2009

Endelig helg! ;-)

I dag skal jeg og lilleskatten min reise nordover på en "liten" langhelg. Det er meldt supert vær så vi gleder oss masse!!

Som "pauseinnslag" her på bloggen legger jeg ut bilder fra Lexingtons sommerkolleksjon som jeg kan se på til øyet blir både stort og vått... ;-)





Riktig god helg alle sammen!!!
Klem ;-)

tirsdag 16. juni 2009

Kjøkkenstol




For ei lita stund siden bestilte vi en del møbler fra Ikea. Deriblandt tre Ektorp Jennilund stoler. En har fått plass på vårt soverom og en på babyrommet. Den siste ble liksom litt til overs og vi viste ikke helt hvor vi hadde tenkt å ha den.

Med tid og stunder skal flere av disse få flytte nordover til Smineset, men inntil videre fikk sistemann plass på kjøkkenet. I grunnen litt koselig med en lenestol her, så kan man sette seg ned og nyte synet av andre som lager mat ;-)

søndag 14. juni 2009

I (still) do....

I dag har jeg og min kjære feiret bomullsdag (?). Vi har vært gift i to fantastiske år!




Vi har egentlig lovet hverandre at bryllupsdagen skal feires på Pestana Palace i Lisboa hvert år. Det var her vi giftet oss. Vi feiret dagen der i fjor, men siden jeg er i overkant gravid i år, har vi valgt en litt roligere form for feiring.



Så i dag har vi i stedet mimret... Vi ser frem til neste år når middagen skal inntas på Valle Flor restaurant med Fado og sjampis...






Denne nydelige buketten kom på døren fra min kjære... Tusen takk skatt for nydelige blomster og for at du presset deg gjennom en kveld på restaurant med infeksjon på øynene... ;-)

Tusen takk, skatt! ;-)

lørdag 13. juni 2009

Zzzzzzz......


Da vi flyttet ut av vårt (alt for store) soverom for å gjøre det om til to barnerom, flyttet vi inn i det som tidligere var lillegutt sitt rom.
Taket ble malt høyglanset hvitt, men ellers hadde vi pusset dette rommet opp nøytralt så vi beholdt vegger og gulv slik de var.
En stor kommode fra Ikea har fått plass på motsatt vegg av sengen... Og ett vakkert tv oppå.... hihi...

Morgenkåpen jeg fikk av mine skatter til bursdagen min... Den blir flittig brukt! :-)

Ønsker alle en super lørdag!

Klem ;-)

torsdag 11. juni 2009

Full rulle....


For tiden er det full rulle både på jobb og ellers. Nydelig vær gjør at tiden jeg bruker foran PC en blir betraktelig mindre....



Kommer sterkere tilbake hvert øyeblikk ;-)
Klem:)

søndag 7. juni 2009

Bjørk...



Ett nytt utested har åpnet her i byen! I går hadde vi venninnekveld her og koste oss med god mat og drikke. Det er en "gammel sliter" av ett utested i byen som har fått nye eiere og har gjennomgått en ansiktsløftning av de helt store. Det har blitt utrolig flott. Slettvoll er en av hovedleverandørene på interiør.


Pizzaovnen som fyres med bjørkeved...


Her fins både sofakroker og hyggelige "spisestuer". Helt etter min smak. Kjøkkenet er variert. Italiensk med pasta og pizza og sushibar ++. Hva mer kan man be om?




Tror nok dette blir et yndet tilholdssted i permisjonstida... ;-)



(Alle bildene er hentet fra an.no)
Klem ;-)

torsdag 4. juni 2009

Fotomodellene ;-)


Ett lite glimt fra fotoshooten.....

Klem ;-)

onsdag 3. juni 2009

Tegnekrok


Da vi delte det store rommet inn i to barnerom måtte vi lage en gang med inngang til hvert av rommene.


I denne gangen har vi (les: handymannen min) bygd innebygde hyller til å ha bøker, leker og tegnesaker. Vi har satt inn ett lite bord og stoler og laget en liten tegnekrok.




Dette blir ett fellesområde for begge (etterhvert) hvor de kan ha bøker, leker og sekker etc.



Jeg synes det ble kjempekoselig og lillemann utforsket hyllene med stor iver. Han hadde til og med tid til å sette seg ned å tegne litt....



Natta! ;-)

tirsdag 2. juni 2009

Fotomodell...


I dag har jeg vært fotomodell (dog noe motvillig...). Vi har vært i studio og tatt bilder av lillemann og magen og storemann og magen osv osv.... Hodet mitt kom med på noen av bildene, men skal klippes vekk med hard hand! Om det er mulig å få vann i hodet (vannhode?), så tror jeg jeg har fått det.... I alle fall litt... Ser rett og slett ikke bra ut...



Må si at jeg forstår godt at de sliter litt i "...next topmodell" når de henger etter ett ben med en liten fille rundt livet og sultene aligatorer (eller lignende) glefsende under seg... Hvordan i alle dager er det mulig å posere under slikt press når jeg har trøbbel med å "få med meg øynene" når jeg skal smile....



Men lillemann egner seg utrolig godt som modell. Vi fikk noen kjempeflotte bilder av han som jeg gleder meg til å få fremkalt.
Kanskje ett av dem skal få komme i denne rammen?
Klem ;-)

mandag 1. juni 2009

Party - party!


... har fått en helt ny betydning disse dager. Festen slutter lenge før den tidligere ville begynt... Og sprudlevannet er nettopp det... vann...



... og i stedet for god drikke, er all fokus rettet mot god mat ;-)







Og når gjestene har forlatt og vi er ferdig å rydde, slapper vi av med litt kake og kaffe (som om vi ikke allerede har fått nok?).



I morgen er det tilbake til havrelefsa og strisekken!
Klem ;)